מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקופת מבחניםחנה05/07/2010
הי. ילדתי תינוקת מקסימה לפני חודשיים וחצי והיא יונקת בלבד, מדי פעם היא מקבלת חלב שאוב בבקבוק ומסתדרת יופי טופי איתו.
יש לי עכשיו תקופת מבחנים לתואר שני ונורא קשה לי.
קשה להתרכז, קשה לא להתייחס אליה כל הזמן, קשה ללכת לשיעורי הכנה(אני גרה שעה נסיעה מהאוניברסיטה).
ההורים של בעלי ממש עוזרים לי ואני סומכת עליהם מאוד, הבעיה אצלי- איך אני יכולה להרגע?
איך להרגיע את יסורי המצפון שלי שאני עוזבת אותה?
איך לאזן את הצורך שלי להיות אני- סטודנטית, אשת קריירה ואמא?
אני חייבת ללכת למבחנים אין לי ברירה, אבל אני שם והראש במקום אחר לגמרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודנטית יקרה
הילה שקד06/07/2010ברוכה הבאה לעולם האמהות , העולם של השמחה , הדאגה , האהבה האינסופית ורגשות אשם כמובן!!
כולנו מרגישות אשמה שאנחנו לא מעניקות מספיק , שאנחנו לא משחקים איתם מספיק וכו ...ואנחנו צריכות להבין שתמיד נרגיש כך וזה בסדר
ואם אני מסתכלת עליך אני רואה אמא נפלאה שעל אף הלימודים והלחצים את מניקה אותה הנקה מלאה , את שואבת לה חלב זה נפלא בעיניי ולא מובן מאליו
זאת תקופה קצרה של מבחנים , תני את כל כולך אך טיפ קטן תנצלי את זמן ההנקה שלכן לזמן איכות , תנסי לפחות פעמיים בשבוע לעשות לה עיסוי שתיכן תהנו מזה ותדברי אליה ותסבירי לשתיכן כמובן שזו תקופה ...אני בטוחה שהקטנטונת שלך רוצה אימא מאושרת ורגועה .
וחוץ מזה תני לה להנות מסבא וסבתא שלה
שיהיה בהצלחה במבחנים
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)