מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גושי דם גדוליםריקי06/07/2010
שלום
ילדתי לפני חודשיים, ועדיין לא קיבלתי מחזור,
אני לא מניקה באופן מלא, אפשר לומר שכמעט ולא.
מה שכן, שבוע אחרי הלידה יצא לי גוש דם גדול ככדור טניס, ושוב פעם אחרי כמה ימים.
האם זה קשור?
עלי לציין שאחרי הלידה היתה לי בעיה של התכווצות הרחם ונאלצו לתת 2 מנות מהתרופה שמכווצת את הרחם (שכחתי איך קראו לה- פטידין נדמה לי), ובנוסף זריקה של תרופה מסוג אחר.
עוד לא הייתי אצל רופא הנשים, יש לי תור רק לשבוע הבא.
משהו יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושי דם גדולים
הילה שקד06/07/2010הי ריקי ,
קודם כל מזל טוב!!
בעניין המחזור, כאשר מניקים ואפילו חלקית זה יכול למנוע את הגעתה של הוסת .
אני מבינה שנתנו לך זריקות פיטוצין להתכווצות הרחם ולאחר הלידה היו לך שני מקרים של הפרשה של גוש דם אך מאז אין לך
איך את מרגישה חוץ מזה? האם יש לך כאבים בבטן ? האם את עדיין מדממת? האם יש לך חום? אם את מדממת האם יש ריח לא נעים של הדימום?
הכי טוב ריקי להתייעץ עם הרופא שלך
על פניו לפי מה שכתבת אני לא רואה שום בעיה.
שיהיה יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)