מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגוף אחרי לידה- זוועה...מעיין10/07/2010
שלום,
לפני כחודש וחצי ילדתי את בני הבכור המדהים שלי..
אך הגוף שלי השתנה לגמרי...
יש לי עדיין בטן אין לי מושג אם כתוצאה משומן או שעדיין נשארה בטן הריונית שאמורה לעבור,
ומתי עובר הפס החום בבטן? (שכחתי איך קוראים לזה...)
יש לי עדיין נימים סגולים ברגליים, וסימני מתיחה בבטן, אני בתחושה זוועתית לגבי המראה שלי לאחר הלידה...
האם אלו דברים שאמורים לעבור? אם כן עד מתי?!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגוף אחרי לידה- זוועה...
הילה שקד11/07/2010מעיין יקרה ,
המון מזל טוב על הולדת בנך ... אני מכירה את ההרגשה של הרצון לחזור תכף ומיד למה שהייתי לפני ההריון והלידה אך חישבי על כך לקח לך 9 חודשים לגדל בגופך , ברחמך את בנך , את רק חודש וחצי לאחר לידה , תני לגוף שלך את הזמן שדרוש לו כדי לחזור לעצמו ...
חשוב שתביני שהגוף המדהים הזה הביא לך את בנך , תאהבי אותו
מבטיחה לך שהפס החום ,הנימים הסגולים והבטן יעלמו ...אך תני להם את הזמן
בלי שתשימי לב זה יעבור
וכמובן שאת יכולה ךהקפיד על תזונה מאוזנת וטובה , ללכת להתעמלות לאחר לידה כמו פילאטיס
שדרך אגב יש חוגים שבהם מביאים את התינוקות ויחד איתם מתעמלים
יכול להיות שזה ייתן לך הרגשה טובה
ושוב פעם המון מזל טוב אימא .
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
מעיין11/07/2010תודה על התשובה אך לא קיבלתי תשובה לגבי זה שאינני יודעת אם הבטן שיש לי כתוצאה משומן או שזה אמור עוד לרדת
עד מתי יורדת הבטן ההריונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
הילה שקד11/07/2010מעיין יקרה ,
אצל כל אישה זה אינדבידואלי , בדרך כלל לוקח כמה חודשים והבטן יורדת .
מקווה שעניתי
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)