מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן שפיצית אחרי לידהמעיין15/07/2010
שלום,
אני נמוכה בעלת מבנה גוף צר.
בהריון הייתי רזה יחסית אך הייתה לי בטן גדולה מאוד ושפיצית.
כיום אני 7 שבועות לאחר לידה (ברוך ה'), עליתי 13 קילו, ונישארו עלי 3 קילו חזרה למשקל המקורי.
הבטן עדיין רפויה, וכמו כן היא בולטת ומעט שפיצית, כמו שהייתה בחודש רביעי.
האם זה מראה כי הבטן שלי תישאר שפיצית ובולטת?
אציין כי לפני ההריון הייתה לי בטן שטוחה, והבליטה בבטן יצאה כבר בחודש שני! בליטה קטנטנה.. אולי כי אני רזה.
רציתי לדעת האם ספורט ותזונה נכונה הם שישנו את מבנה הבטן השפיצית שאני רואה כעת, או שמדובר במבנה שישאר איתי לעד.
תודה ומזל טוב לכל היולדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן שפיצית
עינת אהרן18/07/2010מעיין שלום,
את רק 7 שבועות אחרי לידה, הגוף בד"כ לא חוזר לקדמותו בפרק זמן כ"כ קצר ומה שאת מתארת נשמע יותר מנורמלי.
אם את אחרי בדיקת רופא המומלצת כאמור 6 שבועות לאחר לידה והכל תקין את יכולה להתחיל בהדרגה לעשות ספורט, תזונה מאוזנת ונכונה טובה תמיד ואני מאמינה שהבטן שאת מתארת תרד.
היי סלחנית עם גופך ותני לו את מה שהוא זקוק לו אחרי הריון ולידה ואני בטוחה שהוא יחזיר לך אהבה חזרה...
מזל טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)