בשעה טובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשעה טובה!
    אני
    17/07/2010

העברנו את הקטנה לחדר משלה!! אחרי 3 חודשי אבאמא...
    אבל אני מתה מפחד...
    דואגת כל הזמן שלא יקרה משהו חס וחלילה.
    והמזרון שלה עבה ואי אפשר לשים בייבי סנס:(
    חוצמזה אני מפחדת שהיא תתעורר בלילה(היא ישנה לילה שלם כבר מגיל 3 שבועות)..
    השינה שלי בלילה זה מה שעושה אותי שפויה ופנויה במשך היום לטפל בה בלי לטפס על הקירות...
    אני נורא לחוצה עד כדי כך שאני מדמיינת שאני שומעת אותה מייללת ובוכה וכל הזמן צה לחדר שלה בהיסטריה...
    מה עושים להרגיע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בשעה טובה!

הוספת תגובה

• שלום אני

עינת אהרן
    18/07/2010

ראשית אני אשאל אם את "מתה מפחד", נמצאת בחרדה ופחד על הקטנה שלך למה העברת אותה לחדר משלה?
    אני חושבת שמעבר של תינוק לחדר משלו צריך להיות משהו שגם ההורים וגם התינוק אמורים להיות מוכנים אליו פיזית ונפשית.
    ואם בכל זאת היא בחדר משלה אפשר להשתמש באינטרקום שמונח מצד אחד קרוב אליה ומצד שני ליד מיטתך ואת שומעת אותה אם יש בכי, או כל בעיה שהיא.
    כמו כל דבר צריך גם לזכור שאלו הימים הראשונים שהיא לבד בחדר וכמו כל דבר חדש לוקח זמן להתרגל ולהכנס לשיגרה. אני מניחה שכשהיא רק נולדה היית ערנית אליה כל שניה גם שהיא הייתה בחדרך ואחרי תקופה של הסתגלות התחלת לישון יותר טוב וחזק. גם עכשיו יש הסתגלות קחי את הזמן...

תישנו טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתה מפחד...

אני
    18/07/2010

תראי...
    אחרי 3 חודשים חשבתי שאני מוכנה..
    וגם עשינו כמה נסיונות לפני, העברנו את העריסה שלה לכמה לילות לחדר שלה וניסינו לראות איך היא ואני מסתדרות...(בעלי מברך על השינוי:))
    אני גם מרגישה שאם אני לא אעשה את זה עכשיו אני לא אעשה את זה אפעם.. כי כמו שאת אומרת לכל דבר צריך תקופת הסתגלות.
    אז נראה לי שאני מוכנה, פשוט אני צריכה לעבור את תקופת ההסתגלות..
    יהיה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו