after birth

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• after birth
    נונו
    18/07/2010

שלום

אני3 שבועות אחרי לידה לפני לידה בחודש 9 היו לי כאבים ברגל שמאל בקושי הלכתי עכשיו לפני כמה ימים התחלתי להרגיש כאבים באותה רגל אני צולעת הכאב הוא מתחת למותן מרגישה כמו רעידות ..כבר פעמיים אצל רופא והיום עשיתי צילום רנטגן לא מצא משהו בצילום..הרופא אמר שני דברים שונים ...בהתחלה אמר דלקת ונתן לי משחת bengay שלא עזרה והיום הוא אמר דבר אחר ונתנו לי זריקת וולטרין ואמר לי שאפשר גם אופטלגין ...האם כאב זה יכול להיות מהאפידורל? הכאב גם בישבן בצד שמאל ....לאן אפשר לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    after birth

הוספת תגובה

• שלום נונו

עינת אהרן
    20/07/2010

נשמע כמו בעיה מטרידה ולא נעימה.
    אני ממליצה ללכת לעוד חוות דעת כזו שתספק אותך כמו שצריך. רופא משפחה, נשים, כירופרקט אלא שמות הרופאים שעולים לי לראש. אם את סובלת מכאבים ורופא אחד לא מצליח לתת לך מזור לכי לעוד אחד שעד שתקבלי תשובה אמינה ומספקת.
    בכל מקרה מעבירה את שאלתך לפורום גניקולוגיה, אולי שם ידעו לתת עוד פתרונות.
    תרגישי טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    20/07/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו