דיכאון אחרי לידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון אחרי לידה?
    שני
    27/07/2010

שלום,
    ילדתי לפני 3 וחצי חודשים ובהתחלה הרגשתי שאינני אוהבת את התינוקת ולא מתחברת אליה.

המצב הזה השתפר, אך בחודש האחרון אני מרגישה שאיני אוהבת את בעלי ומרוב הפחד והחרדה שמציפים אותי אינני מסוגלת לברר לעצמי האם זה נכון.יש לציין שבעלי הוא בעל ואב מדהים, עוזר, תומך וכל מה שאפשר לבקש.

מה ניתן לעשות? האם זה יכול להיות קשור לדיכאון אחרי לידה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון אחרי לידה?

הוספת תגובה

• דכאון אחרי לידה

אמא חדשה
    29/07/2010

לילה טוב שני (אם את ערה במקרה),
    אני ממש לא יודעת לאבחן דכאון אחרי לידה... אני בסה"כ אמא צעירה ולא איש מקצוע.
    אבל מה שכן, חברה קרובה מאוד שלי חוותה פעמיים דכאון אחר לידה ואני ממש ליוויתי אותה. אני מאוד מאוד אשמח לדבר איתך ולספר לך קצת, אם תרצי. היא יצאה מזה ויש לה שני ילדים מקסימים ומתוקים היום. מה שמאוד עזר לה אז הוא שיחה עם אישה מדהימה מדהימה מדהימה שהיא במקרה שכנה שלי. האישה הזו עברה דכאון אחרי לידה כמה פעמים- ויצאה מכולן. היא אישה חזקה ומאושרת, ומדברת בחופשיות רבה על החוויה שלה. אם תרצי, אקשר ביניכן. בכל מקרה, ממה שראיתי אצל שתיהן, זה מצב שקשה לראות איך יוצאים ממנו- אבל זה קורה בסוף! שתיהן הצליחו לעבור את זה וטוב להן היום, עם עצמן ועם הילדים... שוב, אני לא מקצועית ולא יכולה להבטיח כלום, רק לשלוח לך חיבוק ולהציע לך לשוחח. זה הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו