חודש אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש אחרי לידה
    מירב
    31/07/2010

האם זה נורמלי שכחודש אחרי לידה ואני עדיין לא מסוגלת לקום בבוקר.
    מה שקורא הוא שאני מאכילה את התינוק וחוזרת לישון עד הצוהריים, ואז רק קמה וזה גם בקושי אני מכריחה את עצמי . באם אני מרגישה עיפותו יש אפשרות אז אני יכולה לנמנם עוד קצת אחר הצוהריים.
    חוץ מזה אני נישאת ערה עד שעות הערב המאוחרות. לפחות 12 אחת בליליה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש אחרי לידה

הוספת תגובה

• מירב שלום

עינת אהרן
    31/07/2010

ראשית מזל טוב,
    אני תקווה שהלידה עברה בשלום ואת מצליחה להנות מהיצירה הקטנה שלך.
    שאלת בפורום כמה שאלות שקשורות למצב בריאותך, העייפות הקשה, הכאבים במקומות שונים.
    מצד אחד מה שאת מתארת יכול להיות נורמלי, הריון ולידה הם אירועים לא פשוטים שהגוף עובר וכל אחת מאיתנו עוברת התאוששות שונה. חובה לתת לגוף את המנוחה שהוא מבקש ואם את יכולה להרשות לעצמך לנוח ויש מי שעוזר לך נפלא.
    מצד שני יש פה אוסף של תלונות. אני הייתי ממליצה לך ללכת לרופא הנשים, או המשפחה שלך ולתאר להם את כל מה שאת חשה. ההמלצה היא ללכת לרופא נשים 6 שבועות לאחר לידה כבדיקה שגרתית על מנת לוודא שהכל תקין, לא יקרה כלום בעיני אם תקדימי את הבדיקה ותגיעי לרופא שלך לוודא שהכל תכין. שווה אולי לבקש בדיקות דם לוודא שבלוטת התריס תקינה, רמות הברזל וכו'.
    תרגישי טוב ותעדכני.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו