מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון אחרי לידה?שני31/07/2010
שלום,
ילדתי לפני 3 וחצי חודשים ובהתחלה הרגשתי שאינני אוהבת את התינוקת ולא מתחברת אליה.
בחודש האחרון אני מרגישה שאיני אוהבת את בעלי ומרוב הפחד והחרדה שמציפים אותי אינני מסוגלת לברר לעצמי האם זה נכון.יש לציין שבעלי הוא בעל ואב מדהים, עוזר, תומך וכל מה שאפשר לבקש.
מה ניתן לעשות? האם זה יכול להיות קשור לדיכאון אחרי לידה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני יקרה
עינת אהרן31/07/2010תודה שאת משתפת בתחושותייך, זה חשוב מאוד לא להשאר לבד עם התחושות והרגשות אלא להוציא ולבדוק מה קורה לך.
יהיה לא מקצועי ואחראי מצדי ליקבוע אם אכן מה שאת עוברת הוא של דכאון לאחר לידה או לא. דכאון לאחר לידה כמו כל מצב קליני אחר חייב להיבחן ולהבדק לעומק מאנשי מקצוע האמונים על תחום זה.
אני ממליצה לך בחום לשתף את בעלך בקשיים שאת עוברת, ייתכן שעצם השיתוף גם יתן לך חיזוק וגם יבהיר לו מה את עוברת והוא לא יכעס או יפגע. שיתוף בכלל חיוני בעייני!!!
במקביל ממליצה לך בחום לפנות לאיש מקצצוע שיוכל להקשיב לך, לייעץ לך, יאפשר לך לפרוק את הרגשות, לחזק ולתת לך כלים להתמודד. יש אין ספור אנשי מקצוע מצויינים בתחומים שונים העוסקים בתחום הנפש והרגש תבחרי מה שנכון לך.
המלצה נוספת היא למצוא באזור מגורייך קבוצת תמיכה לאמהות ותינוקות את לא תאמיני כמה כוח, חברות ועוצמה יש בקבוצות אלו.
אם תרצי עזרה בחיפוש משהו מההצעות שלי אשמח לעזור. את יכולה לכתוב פה את אזור מגורייך או לפנות אלי באופן אישי.
מה שלא תחליטי אני ממליצה לא לחכות אלא לשתף ולטפל על מנת שתפשוט תהיי שמחה - מגיע לך ולבני משפחתך!
רק טוב ואני פה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)