מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגלי שינהיולי11/11/2007
אשמח לקבל טיפים מאיזה גיל וכיצד מקנים הרגלי שינה תקינים? אני הולכת להפוך לאם, חד הורית ומעוניינת "לעשות שעורי בית" לפני כדי לא לעשות טעויות שאשלם עליהן אחר כך ביוקר :-) תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעורי בית :)
אסנת גלבוע11/11/2007כל הכבוד על ההכנה המוקדמת. בעיקרון בגילאים הצעירים מאד (עד שלושה חודשים) קמים מסביב לשעון, אם יש צורך בזה. מרימים על הידיים לפי הצורך ולא עושים חשבון לכלום. אחרי זה כדאי להתחיל לשים לב גם לעניין של ההרמות על הידיים וגם לעניין השינה. מבחינת שינה זה גלגל המזל. יש לי 3 ילדים וכל אחד מהם התנהג אחרת לגמרי וזה לא היה קשור למה שעשיתי או לא עשיתי. רצוי להקנות סדר יום כמה שיותר קבוע. לפנות ערב לעשות משהו, אחר כך אמבטיה, אחרי אמבטיה אוכל, אחרי האוכל להכניס למיטה (אני מאד בעד מוצץ), להשאיר אור חלש ולהתנהג בבית כרגיל. לא להחשיך את כל הבית או להשתיק את הטלויזיה וכולי. בגדול אמהות זה זרימה, כמו שאני רואה את זה. תזרמי ותראי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגלי שינה
חלי מוחני11/11/2007שלום יולי,
מצ"ב לינק לכתבה שלי שפורסמה לא מזמן על הרגלי שינה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)