מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוףףףףף....אני15/08/2010
לא יודעת מה נהיה איתי...
בעלי במילואים לשבוע ואני מתפרקת...
גם ככה הייתי עצבנית בכל התקופה האחרונה,
הבת המדהימה שלי בת 4 חודשים, ילדה כלכך טובה ונהדרת אבל עדיין אני מגיעה לערב וכבר אין לי כח לכלום.
ועכשיו הוא נסע, ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.
גם ככה כשהוא מגיע הביתה אני כלהזמן עצבנית וכועסת אז אני מרגישה כאילו ממש כיף לו לנסוע ולעזוב אותי והוא לא טרח גם להגיד שהוא רוצה להשאר בבית, להפך, הוא היה ממש מבסוט מכל המילואים האלה.
יש לי עזרה, אחותי המהממת כאן איתי וגם חברה אבל זה לא הוא.
אני צריכה אותו.
אמרתי לו את זה אבל הוא לא יכול לעזוב שם ולחזור הביתה...
ועוד אמא שלי כלכך הרגיזה אותי היום!
היא העירה לי על זה שאני עצבנית כל הזמן וכועסת ושאני צריכה להתחשב באנשים שסביבי..
אני לא יכולה עכשיו להתחשב! אני עכשיו עסוקה בלהיות מסכנה וממורמרת.
אני לא יודעת אם אני צודקת אבל ככה אני מרגישה.
אני לא פנויה עכשיו לחשוב על אנשים אחרים.
עכשיו אני רק חושבת על עצמי ועל הילדה שלי.
אני כלכך כועסת כל הזמן ועצבנית, אני לא יודעת איך לצאת מזה...
רסקיו עוזר קצת אבל לא מעבר...
אני פשוט רוצה לנוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אני
עינת אהרן18/08/2010זה ממש בסדר שכרגע מה שמתאים לך הוא להתעסק בך, בתינוקת ובלהיות ממורמרת מותר!
לא פשוט להתמודד עם תינוקת קטנה בלי קשר עם היא הכי מתוקה וטובה בעולם. אמהות הוא "תפקיד" תובעני 24/7 בשבוע. לא סתם בחרת להביא את הילדה לעולם עם בעלך, את זקוקה לו. מה יותר יפה ונקי מזה. אולי כדאי להגיד לו כמה את זקוקה לו, כמה הוא חסר, או במילים אחרות כמה את יכולה להעריך את הנוכחות שלו. גם אם הוא לא יוכל לחזור הביתה עצם אמירת המילים, בלי להשאיר בבטן תעזור וגם על הדרך תחמיא לבעלך מאוד.
ביננו יש לי תחושה גם שהחום הלא נורמלי הזה עושה את כולם הרבה יותר עצבניים, נסי לחשוב על דברים שכייף לך לעשות במקומות קרירים, ממוזגים ומיימים זה עושה את העבודה!
אולי שווה אפילו לשקול לעבור לכמה ימים לגור עם אמא, שתעזור, תתחלק בעומס ואת לא תהיי לבד. אפשרי?
מילה אחרונה לעידוד - מילואים נגמרים והפגישה המחודשת איתך עם התינוקת תהיה מרגשת וכייפית.
ואני פה.....
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופסוף
אני19/08/2010בשעה טובה, הגבר שלי בבית!
איזה כיף והקלה...
אבל אני עדיין נשארת עצבנית בשעות הערב...
(מפחדת שהוא יברח לי שוב:) סתאאאם...)
ועכשיו ברצינות..
מה אני עושה עם עצמי?
אני כל הזמן כועסת וממורמרת... לא רוצה ככה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יקרה
עינת אהרן20/08/2010שמחה לשמוע שהאיש חזר הביתה, אכן הקלה.
אני קוראת מה שאת כותבת ורוצה להמליץ לך בחום לחפש קבוצה לאמהות ותינוקות באזור מגורייך. אשמח לעזור לך למצוא.
אמהות לא תמיד יודעות להעריך, עד שהן לא משתתפות בקבוצות כאלה. זה המקום לפרוק את הכעס, התסכול, הצחוק, השמחה פשוט לפרוק. לתת דרור להיות את כאמא, אשה, אדם!
למה שלא תנסי?
שבת שלום
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אני21/08/2010אני לא יודעת אם זה מתאים לי עכשיו אבל מצד שני תיד יהיה לי תירוץ למה לא לצאת מהבית ולבטט (מלשון בטטה) את עצמי לדעת...
אז אם את יודעת על משהו כאיזור אשקלון-רחובות אני אשמח לשמוע:)
המון תודה!
(או שאני פשוט אמשיך להתבכיין כאן, גם אופציה...:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
בעל ניסיון18/09/2010אני ,בעצם הכל בסדר אבל אצלך יש בעיה ,
תבדקי האם היחסים ביניכם מלאים מספקים ומעניקים את השלווה שהיית אמורה להרגיש. חבל להעביר חיים במתח כזה כאשר אפשר להנות מהם מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)