מכניסה את הקטנה לגן:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכניסה את הקטנה לגן:)
    אני
    29/08/2010

הי..
    אני קצת בחרדות..
    היא בת 4 חודשים ואצלה בקבוצה היא הכי קטנה...
    הכי גדול 1.2... יש המון הבדל, מקווה שזה יהיה לטובתה.
    אז אני מתלבטת.. בגן אצלנו אין הסתגלות וגם הגננות כל הזמן אומרות לי שהיא קטנה ולא יהיה לה אכפת..
    אבל אני יודעת שאכפת לה, תמיד כשאנחנו במקום לא מוכר, במיוחד אם יש מסביבה אנשים לא מוכרים ורעש היא ממש בוכה ולא רגועה בכלל...
    אז החלטתי לעשות לה בעצמי הסתגלות.
    השאלה שלי היא- איך?
    כמה שעות להיות איתה? לכמה שעות להשאיר אותה?
    לכמה ימים?
    מה אתן חושבות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכניסה את הקטנה לגן:)

הוספת תגובה

• כניסה לגן

עינת אהרן
    30/08/2010

בוקר טוב,
    המעבר מהבית למסגרת, טובה, חמה תומכת ככל שלא תהיה היא לא פשוטה בעיקר לנו ההורים.
    השינוי הזה מעורר לא מעט פחדים ושאלות.
    אני אומרת שתלכי עם האינטסטינגטיים האמהיים שלך ואם את מרגישה שיהיה יותר טוב לקטנה שלך (וגם לך) לעשות את הכניסה לגן לאט, לאפשר לה להסתגל בקצב שמתאים לה אל תהססי ועשי זאת.
    את יכולה להיות איתה שם ביום הראשון לשעה שעתיים, למוחרת להשאיר אותה חצי שעה, שעה לבד וכן הלאה כל יום עוד קצת לבד. ההסתגלות יכולה לקחת זמן וחשוב שאת תרגישי בטוחה שלתינוקת שלך טוב, שהצוות מכיר אותה ושאת יכולה לצאת לעבודה רגועה.
    בהצלחה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני! ואני מתה מפחד

אמא חדשה
    30/08/2010

גם אני מכניסה את הבת שלי ביום רביעי למסגרת. יש הסתגלות אבל רק יומיים, המשפחתון לא פועל ביום שישי כך שאחרי שני ימי ההסתגלות היא תהיה יומיים בבית ואני חוששת שהיא תשכח את המטפלת והמקום, ויום ראשון- שאמור להיות היום הרגיל הראשון - יהיה בשבילה כמו התחלה חדשה לגמרי כי היא לא תזכור. כבר חודש וחצי י לי סיוטים לא נורמליים לפחות פעמיים בשבוע: אני חולמת שאני נוטשת אותה, שרע לה, שהיא בוכה, שכואב לה, שלא נותנים לה לאכול... ומה לא?! אני מאוד שמחה ובטוחה במטפלת שבחרנו, היא אישה חמה ומקסימה ואין לי ספק שיהיה לקטנה טוב אצלה, אבל אלוהים כמה שזה קשה! ואין לי מושג איך אמצא את עצמי בלעדיה- כבר חמישה חודשים וחצי שכל היום שלי סובב סביבה. אם היא יוצאת מהבית עם בעלי לטיול של שעה- הבית מתרוקן ואין לי מושג איפה לשים את עצמי. קיוויתי שאוכל לחזור למשרה מלאה בספטמבר אבל המצב בעבודה שלי לא משהו, כך שכנראה אהיה ימים שלמים בבית עם עצמי... מה עושים? וחות מכל הפחדים והסיוטים- שאלה פרקטית: אני רוצה להמשיך להניק בערב ובלילה (פעמיים-שלוש ביום) אבל גם כך אין לי הרבה חלב ואני חוששת שעכשיו, כשרוב היום היא תהיה במשפחתון, החלב ייגמר לי. כמה פעמים ביום לשאוב כדי לשמור על החלב? וכמה זמן כל פעם? השאיבה היא לצורך שימור החלב ולא כדי למלא בקבוקים למשפחתון- היא כבר אוכלת מוצק יופי וזה מה שהיא תאכל שם. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו איך היה???

אני
    01/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו