שמן קיק לזירוז הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן קיק לזירוז הלידה
    חן
    02/09/2010

היום הגיע ואיתו התאריך המשוער שלי ...
    אני עם צירים מסוף חודש שישי ובסוף משכתי עד עכשיו (מצחיק אה?!)
    התעייפתי מהצירים שלא מקדמים לשום מקום אומנם אני בסוף ,
    אבל הרופא הציע לי לשתות שמן קיק שגורם לשלשול שזה גורם לזירוז הלידה.
    האם מומלץ?
    אני פוחדת לקחת את השמן ובעקבות השלשולים להגיע ללידה חלשה

אשמח לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן קיק לזירוז הלידה

הוספת תגובה

• היי

אני
    02/09/2010

אני יודעת כמה זה מתיש לחכות ולחכות וששום דבר לא קורה, במיוחד כשיש צירים כל הזמן שבעצם לא עושים כלום...
    אבל, אם אני יכולה לתת נק מבט אחרת- למה לך בעצם להזדרז?? הבייבי שלך יצא מתי שהוא יחליט לצאת, אין לך מה לדאוג, זה קורה בסוף, ועד אז תחשבי שאת נותנת לו את הכי טוב שאת יכולה לתת, את עצמך, החום שלך, הקול שלך, זה הכי טוב לעובר עכשיו...
    הוא יודע איפה טוב לו וכשירצה- יצא.
    אני בטוחה שאת סקרנית ורוצה לראות אותו ואולי גם קצת רוצה כבר לגמור עם זה וזהו אבל תאמיני לי שזה לא נגמר זה רק מתחיל אז תנצלי את הזמן הזה למנוחה ולרוגע- תעשי מסאג', אמבטיה(עכשיו כבר מותר:)), תקראי ספרים על טיפול בתינוק ועוד דברים שיעשו לך טוב וירגיעו אותך, תצטרכי את האנרגיות האלו ללידה ולטיפול בנסיך אח"כ.
    שתהיה לך לידה קלה וחוויה מאושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן קיק לזירוז הלידה

הילה שקד
    05/09/2010

הי חן ,

התאריך המשוער הוא עוד סימן בדרך ללידה , אנחנו לא קרטון חלב ואין עלינו תאריך תפוגה
    התינוק שלנו מגיע אלינו כאשר הוא מרגיש מוכן .
    אני מבינה את עייפות של סוף ההריון וממליצה בחום על טיפולי שיאצו להרגעת הגוף ואם הגוף מוכן אז הטיפול מניע את הלידה , כמו כן לכי לחוף הים , תעשי הליכה על החול עושה עיסוי נפלא לכפות הרגליים , סקס זה תמיד טוב , שתיית חליטת פטל וכמובן שיש עוד טיפולים שיכולים לעזור ולזרז ...

שמן קיק הייתי משתמשת כמוצא אחרון מכיוון שהוא באמת יכול לגרום לשלשולים שיכולים לעייף אותך מאד, אך אם בכל זאת ההמלצה היא לקחת שלוש פעמיים ביום במרווחים של לפחות 4 שעות 2 כפות שמן קיק בתוך מיץ תפוזים .

חן , בסוף כולנו יולדות , אני יודעת שכל יום נראה כמו נצח אבל את אוטוטו רואה את התינק/ת שלך , מחבקת אותו , מנשקת אותו

תני לגוף שלך להחליט מתי הכי טוב .

לידה קלה ומעצימה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו