שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אבי
    18/11/2007

שלום
    בני ב15 לחודש יהיה בן חודשיים.
    לא מצליח להרגיע ולהרדים את עצמו ללא בקבוק אוכל.סימילאק.
    ניסנו את כל סוגי המוצצים.כל התנוחות שאפשר. ובסוף אנחנו מכינים לו שוב אוכל.
    לכן הוא אוכל כמויות גדולות .חשוב לי לציין שהוא עלה יפה במשקל לפי טיפת חלב.
    אך אני אובדת עצות לא יודעת מה לעשות הרי לא אוכל כל הזמן להזין אותו באוכל עד אין סוף.
    חשבתי לתת לו מיים. הרי הוא נרגע רק מהמציצה עצמה. אך טיפת חלב יעצו לי לא לעשות זאת.
    שאלתי: האם אוכל בכל זאת לתת לא מים? אם לא מדוע?
    בבקשה נא להתיחס בדחיפות לפניה מיכוון שאין לנו יום ואין לילה בלי שיבכה שהוא עייף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גיל חודשיים

אסנת גלבוע
    18/11/2007

כמה שאני מבינה ללבך, המחסור בשעות שינה קשה מאד אבל-
    עד גיל שלושה חודשים צריך להאכיל לפי דרישה. אולי הוא רעב ולא יכול להרגע. נסי להגדיל את המנה בבקבוק, הנוסחה אומרת שאם בשמך שלושה בקבוקים רצוף הוא יסיים את כל המנה- סימן שצריך להגדיל לו את הכמות בבקבוק. בגיל הזה קצב גדילת המנות מהיר, רק אחר כך זה יתאזן.
    מים לא נותנים לפני גיל חצי שנה (אני לא רופאה אבל זוהי הוראה של משרד הבריאות).
    זה שהוא לא רוצה מוצץ עכשיו, לא אומר שהוא ימשיך להתנגד אליו. נסי להציע לו מוצץ אחרי שאת יודעת בודאות שהוא שבע. אם הוא ממש לא רוצה- לא יעזור כלום.
    נסו לזרום איתו, זה בדיוק הגיל שהארוחות מתחילות להתרווח בזמנים, לאט לאט תיכנסו לתלם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו