הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    תהל
    13/09/2010

היי,
    ילדתי לפני שלושה שבועות ואני משתדלת מאוד להניק כמה שיותר אך מתייאשת מאוד מהר ונותנת מספר פעמים מטרנה (בעיקר בשעות הלילה).
    יש לי תחושה שהילדה לא שבעה מהנקה היות והיא אוכלת רק מצד אחד למשך 6-10 דקות ונרדמת למשך שעה-שעה וחצי לעומת מטרנה שהיא ישנה שלוש-ארבע שעות.
    השאלה היא בעצם כמה זמן אני צריכה להניק? ואיך אני יודעת שהילדה שבעה.
    כמו כן כשאני נותנת לה מטרנה אני מכינה 60 מ"ל ואם היא רעבה אני מוספיה לה עוד 20 מ"ל. אם היא אוכלת את התוספת היא מקיאה... האם זה נורמלי? כמה מ"ל מטרנה היא צריכה לאכול?
    היא נולדה ב- 20/08/10 במשקל 2860 ושוקלת היום כ- 3400 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה

עינת אהרן
    16/09/2010

תהל מזל טוב,
    את מתארת לא מעט פרטים ואני חייבת להליץ לך בחום רגע לפני היאוש הסופי לפנות ליועצת הנקה שתבוא ותעשה לך סדר. יהיה לך מקצועי בלי לשמוע ולראות את כל התמונה, בלי לראות את ההנקה בפועל ואת הקטנה להגיד לך מה נורמלי ומה לא ואם הסדרים תקינים או לא.
    יעוץ יכול לשנות בקלות את פני התמונה, אם תרצי להתייעץ את מי להזמין את מוזמנת.
    אולי תגלי שאת נהנת מההנקה.
    בהצלחה.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועצת הנקה

תהל
    16/09/2010

אודה לך מאוד אם תוכלי להמליץ על מישהי באזור בעלות נמוכה..
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועצת הנקה

עינת אהרן
    16/09/2010

יקירה אשמח להמליץ אבל מה זה באזור? איפה את גרה?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתניה

תהל
    16/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה

עינת אהרן
    17/09/2010

נסי את אנא פרס-פינקלשטיין 054-4890460
    או שלי גת www.halavm.co.i

אם הן לא פנויות את מוזמנת לפנות שוב ואתן לך עוד שמות בשמחה.

כל הכבוד על הצעד המשמעתי שאת עושה!!!!!

בהצלחה
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו