הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה
    קרן
    20/11/2007

יש לי תינוקת(ראשונה) בת חודשיים ומאז שהיא נולדה (לא כולל בבי"ח כמובן) אני ישנה איתה בלילה- באותה המיטה,כשהיא רוצה לאכול אני מאכילה אותה בשכיבה ובמצב הזה היא מיד אחרי ההנקה נרדמת כך שזה מאוד נוח לי כי אני יכולה לישון איתה אפי' 10 שעות בלילה! הרבה לא מאמינים לי אבל היא באמת ישנה ככה מאז שהיא נולדה ומהרגע שהיא הולכת לישון איתי בלילה היא לא קמה אף פעם! באמצע הלילה (מעבר ליניקה כמובן).

העניין הוא שאני מפחדת שהיא תתרגל למצב של לישון איתי תמיד,לכן בימים האחרונים ניסתי להרדים אותה בעריסה והיא פשוט לא מסיכמה,היא בוכה עד שאני לוקחת אותה אלי.

רציתי לדעת מה לעשות?! לחכות אולי עוד חודש או להרגיל אותה מעכשיו?!
    ד.א אני יודעת שזה לא מומלץ לישון עם תינוק באותה המיטה,מבחינה בטיחותית אבל אני סומכת על עצמי וגם בלעדיה אני לא זזה בזמן השינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי שינה

הוספת תגובה

• הרגלי שינה

חלי מוחני
    21/11/2007

שלום קרן,
    נכון שזה לא מומלץ לישון עם תינוק באותה מיטה מבחינה בטיחותית, אבל הנוחות בלישון עם התינוק זה כבר משהו אחר...
    אני חושבת שכל בית וכל משפחה מסגלים לעצמם דרך חיים משלהם, אם את רוצה להרגיל אותה לשינה נכונה בלעדייך יפה שעה אחת קודם, עכשיו כשקר בלילה והחורף התחיל הכי כיף זה להכנס למיטה ביחד ולישון אבל מה יקרה ביום כשתרצי לצאת ולא ללכת לישון איתה?
    ככל שתקדימי לעשות הרגלי שינה יוקל לך ולה.
    נסי אולי להרדים אותה איתך ואז להעביר אותה לעריסה שלה ואם היא מתעוררת (לא בשביל לאכול) לטפי אותה דברי איתה בלחש ונסי להרדים אותה בלי להרים אותה.
    וכאשר היא קמה לאכול הרימי אותה מיד והניקי אותה וכשהיא נרדמת החזירי אתה לעריסה.
    לאט לאט היא תתרגל אפילו אם זה יהיה קצת קשה בהתחלה.
    בהצלחה..

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5373

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו