מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בהנקהסאני16/10/2010
שלום, התינוקת שלי בת חודש ושבוע ממש מהיום הראשון היה לי קושי רציני בהנקה הבעיה שלי היא שיש לי רגישות קיצונית בפטמות(לציין שתמיד סבלתי מרגישות אך לא תארתי לעצמי שאסבול עד כדי כך..)אך סרבתי להתייאש וניסיתי שוב ושוב להניק במיוחד כשכל הסביבה הבטיחה ש"אתרגל" .בהמלצת יועצת ההנקה(נפגשתי עד כה עם 3!) הראשונה שאמרה שהכאב שאני סובלת הוא לא נורמאלי וכל רעיון ההנקה מתפספס הומלץ לי לשאוב כמה שיכולה ובהמשך לנסות להניק,אז השגתי את המשאבה של מדלה-לקטינה ושואבת 9-10 פעמים ביום(לשאוב אני מסוגלת-פחות מציק) מאוד מאוד מעייף כל השאיבות אבל אני מאמינה שמאוד חשוב ולכן ממשיכה.. אני מנסה גם להניק לסרוגין והשבוע אפילו הצלחתי יומיים שלמים רק להניק עם שאיבה אחת בלבד, הייתי מאוד גאה בעצמי רק שהצרחות של הקטנה שיגעו אותי בסוף..לצערי אני חוששת שהיא התרגלהלבקבוק ופשוט לא שובעת.. מה גם שבתום היומיים האלו של ההנקה התפתח לי גודש קיצוני ביותר ובסבל ויסורים נפטרתי מהגודש עם מסג'ים .. חזרתי לשאיבות וסוף סוף היא ישנה טוב ורגועה אבל מה לעשות?? יועצות ההנקה לא ממש עזרו לי..חשבו אולי בתנוחה, או בתפיסה שלה או אולי יש לי תסמונת ריינולדס(בעיה באספקת הדם לקצוות) אבל הכל בסדר גם עם הקטנה וגם איתי.. אני יודעת שזה ממש לא סוף העולם אם אחליט להפסיק את כל השיגעון הזה ולהכיר בעובדה שאולי אני פשוט לא מצליחה להניק.. אשקר אם אגיד שלא קשה לי המחשבה הזאת.. למה זה צריך להיות ככ קשה??אני סהכ רוצה להניק?! ייאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהנקה - תגובה
עינת אהרן16/10/2010סאני, אני בטוחה שזה באמת מתסכל כ"כ לרצות להניק ולהתקל בקושי כמו שאת מתארת. אני מניחה שנפגשת עם יועצות הנקה שקבלת עליהן המלצות, לא אשאל מי הן אך בשלב זה אם את מרגישה שניסית הכל ועדין הבעיות נשארו אני ממליצה בחום ללכת ליועצת הנקה מוסמכת שהיא גם רופאה. זו שאני מכירה וממליצה היא ד"ר מירי ליבוביץ, יש לה קליניקה מצויינת באודים. תוכלי למצוא את הפרטים שלה באינרנט, יש לה אתר.
מירי תוכל לאתר ללא ספק אם יש בעיה במבנה הפה של הקטנה, משהו בזרימת הדם אצלך, אולי פטריה או כל סיבה אפשרית אחרת לכאבים והתחושות שאת מתארת. שווה לנסות!!!!
כל הכבוד לך על המאמצים ובהצלחה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)