מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירת נשימה אצל תינוקתלימור19/10/2010
יש לי תינוקת בת שלושה שבועות. לפני מס' ימים היא בכתה בכי היסטרי ותוך כדי הבכי עצרה את הנשימה למס' שניות...
אני לא בטוחה אבל יכול להיות שהיא אפילו התעלפה לשניה כי היא היתה מאוד אפטית בתום האירוע.
מאז המקרה אני לחוצה מאוד כשהיא בוכה ומפחדת להיות איתה בכל מיני סיטואציות שהיא עלולה לבכות (למשל, כשנוסעים איתה ברכב היא לפעמים בוכה ולוקח כמה שניות עד שאפשר לעצור בצד ולהרגיע אותה- מה יהיה אם במהלך השניות האלה היא תיכנס לבכי היסטרי ותעצור את הנשימה?).
משיחות עם רופאים ידוע לי שמדובר בתופעה יחסית שכיחה שאינה מסכנת חיים אבל...
איך מתמודדים עם הדבר הזה?? ועוד עם תינוקת כ"כ קטנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירת נשימה אצל תינוקת - תגובה
הילה שקד19/10/2010אהלן דנה ,
קודם כל מזל טוב !!
אני גם מכירה את התופעה והאמת שזה מלחיץ נורא ובכלל כל מה שנוגע לקטנטנים שלנו זה כל כך מלחיץ .
אני ממליצה לך ולבן זוגך ללכת ללמוד קורס עזרה ראשונה לתינוקות , זה ייתן לכם תחושת שליטה וזה יוריד את מפלס החרדה בקורס הם נותנים כלים לכל מיני מצבים .
את דיברת עם הרופאיםוהם אמרו לך שלא יכול לקרות משהו ..אז זה כבר מרגיע מאד .. ואם יש בך פחד להיות איתה אני ממליצה על עזרה לפחות לשבוע הקרוב(אמא, סבתא, דודה, חברה)שיהיו איתכן , התחושה שיש איתך עוד מישהו יכולה לעזור ואז אולי יהיה לך יותר קל להתמודד ואני מבטיחה שאחרי שבוע כזה , הלחץ והפחד יעברו .
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)