מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה אחרי 5חודשייםאיילי04/11/2010
היי אחרי לידה 5חודשיים
שאבתי במשך חודשיים כי הילדה הייתה בפגייה לאחר מכ הנקתי קת בערך שבוע ואז עברנו למטרנה מרגישה רע שלא המשכתי מכל מיני סיבות
ועכשיו הייתי רוה להמשי ך יוא לי מעט כשאני לוחצת על הפיטמה האם אפשר להמשיך???לגבי האיכות של החלב והכמות היא בטח ירדה מה לעשות תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה אחרי 5חודשיים - תגובה
עינת אהרן06/11/2010איילי יקרה,
הרצון שלך להניק מרשים ומרגש, כל הכבוד.
כמדריכת הנקה עם ניסיון לא קטן אי חייבת להיות כנה איתך ולומר לך שיהיהלא מקצועי ונכון לתת לך יעוץ דרך הפורום. המקרה שלך הוא יותר מורכב מהנקה רגילה שצריך ליעץ בה. יש פה מספר אלמנטים משמעותיים שיש להדריך אותך לגביהם ולהיות איתך במעקב וקשר רציף.
עם רצון וכוח כמו שלך אני ממליצה לך בחום לפנות ליועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך ולקבל יעוץ כמו שצריך. אשמח לעזור לך למצוא אחת אם תגידי לי איפה את גרה.
רק טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינת
איילי06/11/2010היי אני גרה בתל אביב
אבל ריתי לשאול אם זה לא מאוחר ואם יהיה חלב.??תודה רבה לך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינת - תגובה
עינת אהרן07/11/2010איילי, הכי בעולם הייתי רוצה להגיד לך שזה אפשרי, אך זה יהיה לא מקצועי. חייבים לראות אותך, ליצר תוכנית עבודה כדי לנסות להחזיר את ההנקה. ראיתי מקרים שהנקה חזרה את צריכה לקחת בחשבון שזה דורש מאמץ, זמן ומשאבים . אשמח להמליץ לך על יועצות מצויינות באזורך אם תרצי.
בהצלחה ושבוע נפלא
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)