הנקה אחרי 5חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה אחרי 5חודשיים
    איילי
    04/11/2010

היי אחרי לידה 5חודשיים
    שאבתי במשך חודשיים כי הילדה הייתה בפגייה לאחר מכ הנקתי קת בערך שבוע ואז עברנו למטרנה מרגישה רע שלא המשכתי מכל מיני סיבות
    ועכשיו הייתי רוה להמשי ך יוא לי מעט כשאני לוחצת על הפיטמה האם אפשר להמשיך???לגבי האיכות של החלב והכמות היא בטח ירדה מה לעשות תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה אחרי 5חודשיים

הוספת תגובה

• הנקה אחרי 5חודשיים - תגובה

עינת אהרן
    06/11/2010

איילי יקרה,
    הרצון שלך להניק מרשים ומרגש, כל הכבוד.
    כמדריכת הנקה עם ניסיון לא קטן אי חייבת להיות כנה איתך ולומר לך שיהיהלא מקצועי ונכון לתת לך יעוץ דרך הפורום. המקרה שלך הוא יותר מורכב מהנקה רגילה שצריך ליעץ בה. יש פה מספר אלמנטים משמעותיים שיש להדריך אותך לגביהם ולהיות איתך במעקב וקשר רציף.
    עם רצון וכוח כמו שלך אני ממליצה לך בחום לפנות ליועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך ולקבל יעוץ כמו שצריך. אשמח לעזור לך למצוא אחת אם תגידי לי איפה את גרה.
    רק טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עינת

איילי
    06/11/2010

היי אני גרה בתל אביב
    אבל ריתי לשאול אם זה לא מאוחר ואם יהיה חלב.??תודה רבה לך שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עינת - תגובה

עינת אהרן
    07/11/2010

איילי, הכי בעולם הייתי רוצה להגיד לך שזה אפשרי, אך זה יהיה לא מקצועי. חייבים לראות אותך, ליצר תוכנית עבודה כדי לנסות להחזיר את ההנקה. ראיתי מקרים שהנקה חזרה את צריכה לקחת בחשבון שזה דורש מאמץ, זמן ומשאבים . אשמח להמליץ לך על יועצות מצויינות באזורך אם תרצי.
    בהצלחה ושבוע נפלא
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו