מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה של תינוקת..אני08/11/2010
היי, יש לי תינוקת מקסימה בת חודשיים וחצי. לאחרונה היא נרדמת בשעות
אחר הצהריים/ערב (בערך בחמש, שש, שבע) והיא מתעוררת רק בשעה 2.5 בלילה לאכול.
האם זה תקין שהיא לא תאכל כל כך הרבה זמן??
יש לציין שהיא ניזונה מנוטרמיגן שגם אותו היא לא ממש אוכלת ( 100 מ"ל בארוחה ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה של תינוקת.. - תגובה
עינת אהרן08/11/2010בוקר טוב
קשה לקבוע אם זה נורמלי או לא בלי נתונים נוספים של משקל, הרגלים קודמים ועוד.
האם יש בעיה כל שהיא? מדוע היא ניזונה מנוטרמיגן?
יום נפלא
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרטים
אני08/11/2010היא ניזונה מנוטרמיגן היות ויש חשד לרגישות לחלבון חלב פרה (לאחר יציאות עם דם והקאות). לפני שהיא התחילה עם הנוטרמיגן היא אכלה מטרנה אך היא הייתה אוכלת 80-110 מ"ל וזה היה לפני שבועיים. כמו כן היא נולדה במשקל 2.865 ועלתה יפה ע"פ הגרף של טיפת חלב. והיא הייתה ישנה גם הרבה שעות אך לא דאגתי כי היא הייתה אוכלת טוב. מאז שהתחילה עם הנוטרמיגן (לפני שבועיים) היא אוכלת 40-100 מ"ל והיא עלתה בשבועיים האלו רק 70 גרם שזה ממש מעט... אני מודאגת כי בניגוד למטרנה, כעת היא אוכלת פחות וישנה יותר והמשקל שלה לא עולה כמו קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)