מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אוסנתשירן29/11/2007
ילדתי לפני כשבוע , ואני מניקה את התינוקת באופן מלא , הבעייה היא ששלושת הלילות האחרונות וספציפית בשעות הלילה הפנים של הבת נהיים אדומים והיא לוחצת כאילו שהיא רוצה לעשות קאקי ובוכה , אמרו לי שזה בגלל הגזים שהיא מוציאה, שאלתי היא איך אפשר להפחית את התופעה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי סוכר ענבים
ארין29/11/2007אולי זה יעזור, יש הרבה פיתרונות סבתא, וכל אחד טוב לתינוק אחר. חוץ מזה הרבה מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום סוכר ענבים??
אסנת גלבוע02/12/2007סליחה אבל בגיל שבוע ממש לא נותנים את זה. זו עצה מסוכנת.
יכול להיות שמדובר בגזים ויכול להיות שלא. בדרך כלל ענין הגזים מתחיל בגיל שבועיים- שלושה, אבל אין חוקים. מנשא יכול לעזור מאד כדי שלא תצטרכי להרים על הידיים ולהתעייף. תמשיכי להניק לפי דרישה ותהיי סבלנית למרות הקושי. אין ספק שהשבועות הראשונים אחרי הלידה מאתגרים ולא קלים אבל אני מבטיחה שהם נגמרים... תאכלי ותשתי טוב ותדאגי לגוף שלך, תנוחי כמה שיותר ותראי מה קורה. אם זה נמשך תעדכני. תרגישי טוב והמון מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)