מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוטוטו לידהנעמה14/11/2010
שלום,
בקרוב אני צריכה ללדת (אני כבר בשבוע 37)
יש לי דילמה ואני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
אני מתלבטת אם להיות אצל ההורים שלי לאחר הלידה או להשאר בבית שלי
בעלי בכל מקרה יקח שבוע חופש מהעבודה
השיקול להשאר בבית שלי הוא שאני מאוד אוהבת את הפרטיות שלי ואת המקום שלי ואין לי כוח להעביר חפצים ובגדים שלי וכנ"ל של התינוק לבית של ההורים שלי, וגם בעלי לא ישאר לישון שם כי אין מספיק מקום.
אבל מצד שני אני מפחדת שאני אצטרך את אמא שלי יותר ממה שנראה לי עכשיו (זו לידה ראשונה ואין לי מושג) וגם אם אני אשאר בבית שלי סביר להניח שחוץ מאמא שלי שתבוא לעזור לי (כמה שעות ביום) סביר להניח שגם חמותי תרצה להשתתף במסיבה ואני מפחדת שיהיה פה סיר לחץ!!!
מה בדר"כ נהוג לעשות? מה עדיף? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטוטו לידה - תגובה
עינת אהרן14/11/2010נעמה שלום,
אני שמחה בשבילך שאת חושבת על הימים שאחרי, מעטות הנשים שאני מכירה שחושבות ומתארגנות מראש לימים שיבואו אחרי הלידה.
אני חושבת שלשיקולים שלך יש אספקט נוסף ומשמעותי והוא איך תעבור הלידה. אנחנו הרי לא יכולים לתכן דבר כזה מראש, אי אפשר לדעת איך תרגישי ומה תהיה מידת ההתאוששות שלך.
אבל...אני מאמינה שנכון יהיה במקום שבו את יכולה לקבל הכי הרבה עזרה ולא סתם עזרה, את העזרה שנוחה לך, מתאימה לך, שאת מרגישה הכי חופשי להגיד, לצחוק , לבכות, לבקש. אם הבית של הוריך מציעה סוג כזה של עזרה אין ספק שזה יכול להוות עבורך פתרון מצויין.
אני יכולה להבין את הקושי מהריחוק מבעלך ואת הצורך בפרטיות עם זאת הימים שלאחר לידה הם באמת מאתגרים ואם את יכולה להתרכז רק בתינוק שלך ובהתאוששות שלך ויש משהו אחר שדואג לאוכל, כביסות, קניות, ומלמד ומדריך אותך איך ומה לעשות עם התינוק שלך מצויין!
שתהיה לך לידה טובה וספרי לנו אחרי....
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)