פחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד
    לי
    18/11/2010

שלום אני בהריון שבוע 29 ,יש בי פחד שמלווה אותי מתחילת ההריון זה הריון שני אולי זה יראה הזוי אבל מאז שאני יודעת שקיימת התופעה דיכאון אחרי לידה יש לי חשש עצום שזה יקרה לי גם בהריון הראשון פחדתי והאמת נורא שמחתי שהכל בסדר ושוב אני בהריון שני ושוב הפחד הנורא הזה מרוב שהיו תוכניות על טלביזיה על הנושא בודקת את הרגשות שלי כל הזמן עם אני בסדר נורא מעיק עליי אני נורא רוצה וורציתי בהריון הזה וחיכיתי לו אייך מיתפטרים מהפחד ושלא כל דבר אני אפרש אחרי לידה אם זה מצב רוח או עצבנות כתוצאה מעייפות כמשהו לא בסדר בבקשה תרגיעו אותי יש איזה סטיגמה ובושה כל כך סביב הנושא שנורא מביך אותי אפילו לישאול ואם אנשים מדברים על זה זה אז זה הדבר שהכי מסוכן לאישה אייך מיתפטרים מהפחד הזה ומיתעסקים באושר שבבטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

• פחד - תגובה

עינת אהרן
    19/11/2010

לי שלום,
    פחד הוא אחד המאפיינים השכיחים שעובר על נשים בהריון, כל אחת והפחד שמציף אותה!
    פחד מדכאון לאחר לידה הוא לגיטמי ועצם זה שאת שמה לב ובמודעות זה חשוב מאוד.
    עצם זה שעבר כבר לידה אחת ללא דכאון זה מעודד, כי הדכאון לעיתים קרובות צריך את הקרקע הנכונה על מנת להתפרץ.
    אני ממליצה לך בחום לפנות לאשת מקצוע רק לכמה מפגשים שיפרקו את הפחד שלך, ילמדו אותך מה לעשות איתו ואיך להתכונן ללידה ממקום טוב ובטוח.
    אשמח להפנות אותך אם תספרי לי איפה את גרה.
    שבתשלום
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פחד

פחד
    19/11/2010

אני גרה בדימונה והאמת לא ניראה לי שיש מישהי כאן אולי מחוץ לדימונה אולי יש לך טיפ להפיג את הפחד הזה ולא כל דבר לפרש כ .... תמיד פחדתי מהלא נודע כשיש משהו שהוא בילתי ידוע אני רק יכולה להגיד שזה מתיש להיתעסק בזה אני מאוד מחוברת לעובר כבר עכשיו אבל הכל מציף ממה יהיה תודה שאתן כל כך עוזרות לכולן כאן ואם יש מישהי קרובה או אולי אחת שמשוחחת בטלפון כמובן בתשלום אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פחד - תגובה

עינת אהרן
    22/11/2010

יקירה, מתנצלת שלא השבתי קודם.
    בכל מקרה אין דבר כזה שאין משהו שיכול לעזור לך בדימונה. אם תרצי אעזור לחפש ובינתיים את ממש מוזמנת להתקשר אלי.
    יום טוב
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו