הקניית הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקניית הרגלי שינה
    מירה
    27/11/2010

אשמח מאוד לדעת מאיזה גיל מומלץ להתחיל בהקניית הרגלי שינה.

בני בן 7 שבועות במהלך היום ובמהלך הלילה מתעורר כל 2-3 שעות לאכול.

באיזה גיל כדאי להתחיל לבצע את הטקס שלפני השינה?

שאלה נוספת: התינוק שלי צווח בהיסטריה בכל פעם שמחליפים לו חיתול, מהרגע שאני משכיבה אותו על משטח ההחתלה ועד שאני מסיימת, ממה זה יכול לנבוע?

אני מדברת איתו ושרה לו ומנסה להרגיע, הדלקתי מפזר חום כדי שיהיה לו נעים יותר, אבל נראה שכלום לא עוזר וזה גורם לי להיות קצת לחוצה בזמן ההחלפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקניית הרגלי שינה

הוספת תגובה

• אל דאגה זה עובר-גם אצלנו

גלית
    27/11/2010

זה היה בדיוק כך בהתחלה כל פעם שמחליפים לו צרחות עד השמיים
    היום בגיל 3 חודשים הוא נהנה שמחליפים לו
    אז סבלנות זה עובר מניסיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תוכלו לייעץ

מירה
    30/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקניית הרגלי שינה - תגובה

עינת אהרן
    30/11/2010

מירה בוקר טוב
    בגיל 7 שבועות רוב התינוקות מתעוררים כל שעתיים שלוש לאכול וזה מצויין!
    לדעתי מוקדם מידי להתחיל לדבר על הרגלי שינה בגיל זה. לפני גיל חצי שנה היכולת להכנות לתינוק הרגלים היא מינימלית ולכן שווה לחכות ולא להכנס לסיטואציה שמראש עלולה להיות שלא במקומה ועלולה לתסכל אותכם.
    לגבי הבכי בזמן ההחלפות, שוב שכיח שתינוקות בוכים ברגעים אלה, לרוב זה כיוון שתחושת הערום, הפוזיציה שהם שכובים על הגב חשופים ולא מוחזקים מפחידה ומאיימת. נסי לעטוף את אזור החזה שלו בצורה הדוקה על מנת שירגיש את גבולות הגוף שלו, נסי לחבק את הרגלים ולגעת בהם כמה שיותר תוך כדי החלפה והישארי רגוע עד כמה שאת יכולה, אין שום דבר לא תקין או לא בסדר שאת עושה! את עושה את הכי טוב שלך.
    חג חנוכה שמח
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו