מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקניית הרגלי שינהמירה27/11/2010
אשמח מאוד לדעת מאיזה גיל מומלץ להתחיל בהקניית הרגלי שינה.
בני בן 7 שבועות במהלך היום ובמהלך הלילה מתעורר כל 2-3 שעות לאכול.
באיזה גיל כדאי להתחיל לבצע את הטקס שלפני השינה?
שאלה נוספת: התינוק שלי צווח בהיסטריה בכל פעם שמחליפים לו חיתול, מהרגע שאני משכיבה אותו על משטח ההחתלה ועד שאני מסיימת, ממה זה יכול לנבוע?
אני מדברת איתו ושרה לו ומנסה להרגיע, הדלקתי מפזר חום כדי שיהיה לו נעים יותר, אבל נראה שכלום לא עוזר וזה גורם לי להיות קצת לחוצה בזמן ההחלפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה זה עובר-גם אצלנו
גלית27/11/2010זה היה בדיוק כך בהתחלה כל פעם שמחליפים לו צרחות עד השמיים
היום בגיל 3 חודשים הוא נהנה שמחליפים לו
אז סבלנות זה עובר מניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכלו לייעץ
מירה30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקניית הרגלי שינה - תגובה
עינת אהרן30/11/2010מירה בוקר טוב
בגיל 7 שבועות רוב התינוקות מתעוררים כל שעתיים שלוש לאכול וזה מצויין!
לדעתי מוקדם מידי להתחיל לדבר על הרגלי שינה בגיל זה. לפני גיל חצי שנה היכולת להכנות לתינוק הרגלים היא מינימלית ולכן שווה לחכות ולא להכנס לסיטואציה שמראש עלולה להיות שלא במקומה ועלולה לתסכל אותכם.
לגבי הבכי בזמן ההחלפות, שוב שכיח שתינוקות בוכים ברגעים אלה, לרוב זה כיוון שתחושת הערום, הפוזיציה שהם שכובים על הגב חשופים ולא מוחזקים מפחידה ומאיימת. נסי לעטוף את אזור החזה שלו בצורה הדוקה על מנת שירגיש את גבולות הגוף שלו, נסי לחבק את הרגלים ולגעת בהם כמה שיותר תוך כדי החלפה והישארי רגוע עד כמה שאת יכולה, אין שום דבר לא תקין או לא בסדר שאת עושה! את עושה את הכי טוב שלך.
חג חנוכה שמח
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)