שתי שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות...
    דקלה
    05/12/2007

היי,
    בני בן ארבעה חודשים.
    ניזון מהנקה מלאה, רגוע חייכן, עד כה הוא היה נרדם לבד במיטתו- בעזרת המוצץ,
    ולפי מס' ימים התחילו מאבקים להרדים אותו .
    האם יש מקום להתעקש איתו שילך לישון בשעה מסויימת? ולא לוותר למרות הבכי קורע הלב?
    אנחנו מרימים אותו וכהשהוא נרגע מחזירים אותו חזרה אבל זה לוקח יותר משעה.
    וזה מתיש אותנו....
    שאלה נוספת שהיא ממש לא קשורה, אבל אולי מניסיון תוכלו לענות לי...
    אתן מכירות את תופעת נשירת השיער לאחר לידה??מעולם לא היתה לי נשירה ומאז הלידה זה משהו זוועה... יש תופעה כזו???
    אודה לתגובתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות...

הוספת תגובה

• שתי תשובות :)

אסנת גלבוע
    05/12/2007

היי דקלה,
    לא צריך להיאבק לדעתי על שעת שינה מסוימת, בדיוק כמו שאת לא הולכת לישון לפני שאת עייפה. נסי לראות סימני עייפות (גירוד בעין, משיכת האוזן ועוד) ולפי זה להשכיב לישון. אני בהחלט בעד להרגיל אותו לישון לבד כמו שעשיתם.
    לגבי הנשירה, אכן תופעה מוכרת וידועה. אם אני לא טועה זה עובר אחרי כחצי שנה. נסי לראות בזה דילול טבעי :).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!!

דקלה
    05/12/2007

עזרת לי המון!
    יש לך טיפים לתת לי אולי בנושא התהפכויות?
    בני בן 4 חודשים כפי שהזכרתי ועדיין לא מתהפך...
    מתי לכן זה קרה? והאם בפתאומיות? אשמח לשמוע ממך או תגובות מאמהות אחרות המנוסות בתחום.
    בכל אופן אם הנושא חורג ממסגרת הפורם אבין.
    חג חנוכה שמח שיהיה. המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף

אסנת גלבוע
    05/12/2007

שום דבר לא חורג ממסגרת הפורום, אני נהנית לענות על השאלות ולתרום מהנסיון שלי.

לעודד התהפכות אפשר כשהתינוק שוכב על הגב ואת מולו- את לוקחת את הרגליים שלו ומזיזה הצידה כאילו בעצם מראה לו איך מתהפכים במשחק ושירה. הכל בכיף. אצלי כל ילד התהפך בשלב אחר. הגדול שלי התהפך מהבטן לגב ממש מוקדם אבל מהגב לבטן ממש מאוחר. האמצעי שלי עשה את בטווח הזמן הנורמלי. הקטנה שלי איטית לאללה במוטוריקה אבל היא בת 9 חודשים ומתחילה ממש שפה... כל ילד והקצב שלו. הכי חשוב לדעתי זה לזרום בקצב של הילד מינקות ועד בכלל. גם לנו כמבוגרים אגב לא יזיק ליישם את זה על עצמנו...

חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו