תדירות יציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות יציאות
    ענת
    18/12/2010

בתי בת חודש וחצי ועד לפני כשבועיים היציאות שלה היו מרובות מבחינת צואה כלומר כמעט כל החתלה היה לה קקי והיא אכלה רק חלב שלי עד גיל חודש ומאז אין לי מספיק חלב אז היא אוכלת גם סימילאק וכהשלמה ולא יודעת אם זה קשור אבל היא עושה קקי כל יומיים שלושה וכשהיא עושה אז יוצא לה הרבה באותה פעם ולא נראה שזה עצירות כי הצואה לא קשה או משהו אבל עדיין עושה רק כל יומיים שלושה וזה מלחיץ אותי, האם זה תקין? מה הזמן הכי גדול שזה בסדר שלא עושה קקי שאדע מתי להכנס ללחץ :-) וללכת לבדוק זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות יציאות

הוספת תגובה

• תדירות יציאות - תגובה

עינת אהרן
    27/12/2010

ענת שלום,
    כמו אדם מבוגר, הינו שמחים לראות גם אצל תינוקות יציאות על בסיס יומי, עם זאת שכיח שלתינוקות יש יציאות כל יומיים שלושה. צריך לבחון אם יש לה קושי להוציא, אם אכן מדובר בעצירות. אני ממליצה בחום להעזר בעיסויים נכונים ומתאימים ולעזור לה באם יש צורך.
    מעבר לטווח שציינת אם היציאות מגיעות לעיתים רחוקות יותר שווה להתייעץ עם רופא.
    רק טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו