טיול עם התינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיול עם התינוק
    דנית
    05/12/2007

שלום, בני בן חודשיים וחצי כעת. עד כה כאשר היינו נוסעים במכונית הוא היה צורח באופן היסטרי והדבר ערער את בטחוני. היום הנסיעות השתפרו אך עדיין יש בי סוג של רתיעה לצאת ולטייל איתו גם בקניונים למשל... זה גורם לי להשאר בבית והדבר מדכא אותי. הייתי רוצה לשנות את החשיבה כי הוא בסה"כ תינוק שבוכה כמו כולם אך זה מפחיד אותי. חשוב לציין שבבית אני מרגישה איתו מאוד בטוחה וכייף לי. מחכה לתשובה מעודדת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיול עם התינוק

הוספת תגובה

• תגובה לדנית- מאמא עם בעיה דומה

דקלה
    05/12/2007

היי דנית, אני יודעת שאולי בשלב הזה אני לא יעודד אותך הרבה אבל אני רוצה לומר לך שמניסיוני זה היה בדיוק אותו דבר וזה עבר בגיל שלושה חודשים.
    היום בני בן 4 חודשים, וזה לא שכיום אני בליינית איתו, אבל בהחלט עושה נסיעות איתו לכל מיני מקומות שלא העזתי לחשוב עליהם בעבר.
    אצלי זה הלך לא רע כשהייתי יוצאת עם גיסתי,והייתה עוזרת לי איתו כשהיה נודניק מעט, לאט לאט הןא התרגל ליציאות והיום נראה לי שהוא נהנה.
    למרות שאנחנו ההורים תמיד חוששים מכל דבר, ובמיוחכשהיל בוכה זה לא נעים,
    אבל מה לעשות שיש חיים, וצריך לעשות קניות, לבשל,לכבס, ולטייל???
    נצלי את הימים האחרונים של הקיץ" אם אפשר לומר את זה כך, צאי לאן שבא לך, השתדלי שהילד יהיה אחרי אוכל, ותנסי להנות,
    לכי תדעי, אולי תופתעי לגלות שתכירי עוד אמהות עם בעיה דומה...........................
    מאחלת לך הצלחה רבה!!!
    אולי עוד ניפגש באחד מהטיולים, מי יודע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכימה עם דקלה

אסנת גלבוע
    06/12/2007

אל תתני לזה לערער לך את הבטחון. תמשיכי לצאת איתו. יכול להיות שהוא יהיה יותר רגוע במנשא וככה גם את תיהני יותר מהטיול. בכל מקרה הוא יצטרך להתרגל לצאת כי אנחנו לא חיים בבועה ולאט לאט הוא יאהב את זה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו