מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מטופלת בסטרואידים במשך תקופה ארוכהשולי23/01/2011
שלום שמי שולי ואני אחרי לידה ( ששה חודשים ) שבה עברתי ניתוח קיסרי.
במשך ששת החודשים האחרונים אני עוברת גיהנום...
אנסה לספר את הסיפור בקצרה: עברתי ניתוח קיסרי בשבוע 36+6.
לאחר הניתוח הקיסרי סבלתי מדלקת ברחם ודלקות בשתן ועקב כך הייתי מטופלת בשש אנטיביוטיקות שונות. כשבועיים לאחר הלידה הגעתי לבי"ח לאחר שסבלתי מכאבים בבטן, לאחר בדיקה במיון גניקולוגי זיהו שיש הצטברות שתן ( 3 ליטרים ) בשלפוחית השתן, עברתי צינתור לשיחרור הנוזלים במיידית. בנוסף עברתי בדיקות דם בבי"ח וגילו שכמות טסיות הדם נמוכה עד מאוד ( כ-12000 ...זו לא טעות ), לא קיבלתי שום טיפול ושוחררתי הביתה. כשבועיים לאחר מכן עברתי בדיקות דם נוספות בקופ"ח ליד ביתי והתברר שכמות הטסיות ממשיכה לרדת לרמה של 6000 !!!. אמרו לי שאני בסכנת חיים והופניתי לחדר מיון. בחדר המיון קיבלתי קורטיזון במנה של 320 מ"ג למשך 4 ימים ומאותו יום אני מטופלת בפרדניזון כשהכמות ההתחלתית הייתה 60 מ"ג ( לאחר ה-4 ימים של הקורטיזון ). היום אני לוקחת פרדניזון בכמות של 10 מ"ג לאחר שאני יורדת בהדרגה ממנת הסטרואידים . בנוסף אני סובלת מאולקוס ולוקחת מאולקוס לטיפול בו.
עקב הסטרואידים בתקופה ממושכת זו יש מספר בעיות נוספות כגון: כאבים בעיניים, לחץ דם גבוה, סוכר גבוה וסבלתי גם מנפיחות ברגליים ( שזה טופל באמצעות זריקה ) עם מוגלה, יש לי נפיחות עקב הצטברות נוזלים בבטני ובפניי. קיבלתי גם טרמדקס לטיפול בכאבים שתוקפים אותי בערב ונורמיטן להורדת לחץ הדם, בנוסף אני נוטלת כדורים נגד חרדה ( אלפרליד 0.25 ).
בחודש האחרון יש לי התקפיי רעד בפנים ( בעיקר ) ובגוף ויד שמאל ננעלת לי בזמן ההתקף בצורה אוטומטית ואז מביאים לי כוס מים עם סוכר בזמן ההתקף ( לא בטוחה שזה עוזר אם בכלל ) וההתקף נמשך כ-2-3 דקות בכל פעם.
מעוניינת לדעת מה לעשות מפה והלאה ? אני ממש מיואשת וזקוקה לעזרה כמה שניתן מכל אחד שעבר דבר כזה או דומה והכוונה רפואית ממכם הרופאים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטופלת בסטרואידים במשך תקופה ארוכה - תגובה
עינת אהרן25/01/2011שולי יקרה,
אני מצטערת לקרוא את המסכת הקשה שאת עוברת. מאוד לא פשוט!!! אני מקוה שאת מקבלת עזרה בטיפול בתינוק ומצליחה להנות ממנו למרות הקשיים.
פורום זה איננו פורום רפואי. לא אני ולא הילה רופאות ועל כן אני ממליצה לך לפנות לפורום אותו מנהל צוות רפואי שיוכל לייעץ לך כמו שצריך.
תרגישי טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)