סקס לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס לאחר לידה
    נעמה
    31/01/2011

מתוך היכרות עם נשים רבות, כמה זמן לדעתכם לאחר לידה נשים חוזרות לקיים יחסי מין?
    אני חודשיים אחרי לידה (לידה רגילה עם תפר בחיץ), עוד לא חזרתי לקיים יחסים ואני גם לא רואה את עצמי עושה זאת בזמן הקרוב (מרוב עייפות, כאבים בכל הגוף מטיפול בתינוק ופשוט חוסר חשק למין)
    מיותר לציין שבעלי כמובן רוצה ובנתיים מתאזר בסבלנות. אני פשוט מפחדת שהסבלנות תגמר בקרוב.
    כמובן שהייתי רוצה להרגיש יותר מינית, לחזור להרגיש טוב עם הגוף שלי, להתלבש יפה ולהראות יפה אבל אין לי זמן או אנרגיות לזה וככה עובר עוד יום ועוד יום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס לאחר לידה

הוספת תגובה

• סקס לאחר לידה - תגובה

עינת אהרן
    02/02/2011

נעמה שלום,
    נדמה שרוב הנשים אחרי לידה מרגישות כמוך. התינוק לוקח ממך הרבה מאוד אנרגיה, ההרמונים מכוונים לכיוונים אחרים ממין ואולי גם קיים חשש מכאב וחדירה לאזור כל-כך רגיש.
    אני ממליצה לשתף את בן-הזוג שלך בתחושות שלך מתוך מקום של הבנה של הצרכים שלו. גם חיבוק מחזק, התכרבלות משותפת מתחת לשמיכה יכולה למלא מצברים ולתת מקום לזוגיות.
    אני מאמינה שברגע שתתאוששי עוד קצת גם החשק המיני יחזור ואיתה הנשיות והתחושות האחרות שאת מתגעגעת אליהן.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו