בקשה לעזרה דחופה בעקבות דימום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לעזרה דחופה בעקבות דימום!
    אירית
    25/02/2011

היי...
    לפני חודשיים ילדתי בלידה רגילה.
    לאחר שהפסיק לי הדימום בעקבות הלידה החל דימום נוסף כשבוע לאחר מכן.
    הייתי בטוחה כי מדובר במחזור ולכן ניגשתי לרופא נשים עוד באותו היום ע"מ לקבל גלולות.
    הוא בדק אותי ואמר שהכל חזר למקומו והתפרים בסדר ונתן לי גלולות מסוג ארטוסיקלין ( אם אני לא טועה- יש לציין כי אני חולת אפילפסיה ).
    התחלתי את החפיסה ביום הראשון למחזור והדימום היה קל ונמשך למשך שבוע.
    לאחר שבוע בו הפסיק הדימום החל לי דימום נוסף, קצת מוגבר יותר.
    המשכתי לקחת את הגלולות וסיימתי את החבילה לפני שבוע, כאשר יומיים לפני שהפסקתי את החבילה החל לי דימום מאוד מוגבר.
    נראה לי שזה היה מחזור...
    אתמול, לאחר שבוע הפסקה מהגלולות בו היה לי את הדימום, התחלתי לשתות חבילה נוספת של גלולות והייתי נקייה למשך יום אחד. היום בבוקר התחיל לי דימום נוסף.
    האם זה קשור לגלולות?
    האם עליי להפסיק אותן לאחר יומיים שנטלתי את הגלולות?
    מה עליי לעשות?

אודה באם תענו לי בהקדם האפשרי..
    תודה, אירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    28/02/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאירית

מיכל
    13/03/2011

אירית שלום,

לפי מה שאת מתארת,, זה נשמע כמו פצע בנרתיק ולא כמו מחזור, תומרי לרופא שיבדוק אם זה פצע,

מזל טוב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו