מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לעזרה דחופה בעקבות דימום!אירית25/02/2011
היי...
לפני חודשיים ילדתי בלידה רגילה.
לאחר שהפסיק לי הדימום בעקבות הלידה החל דימום נוסף כשבוע לאחר מכן.
הייתי בטוחה כי מדובר במחזור ולכן ניגשתי לרופא נשים עוד באותו היום ע"מ לקבל גלולות.
הוא בדק אותי ואמר שהכל חזר למקומו והתפרים בסדר ונתן לי גלולות מסוג ארטוסיקלין ( אם אני לא טועה- יש לציין כי אני חולת אפילפסיה ).
התחלתי את החפיסה ביום הראשון למחזור והדימום היה קל ונמשך למשך שבוע.
לאחר שבוע בו הפסיק הדימום החל לי דימום נוסף, קצת מוגבר יותר.
המשכתי לקחת את הגלולות וסיימתי את החבילה לפני שבוע, כאשר יומיים לפני שהפסקתי את החבילה החל לי דימום מאוד מוגבר.
נראה לי שזה היה מחזור...
אתמול, לאחר שבוע הפסקה מהגלולות בו היה לי את הדימום, התחלתי לשתות חבילה נוספת של גלולות והייתי נקייה למשך יום אחד. היום בבוקר התחיל לי דימום נוסף.
האם זה קשור לגלולות?
האם עליי להפסיק אותן לאחר יומיים שנטלתי את הגלולות?
מה עליי לעשות?
אודה באם תענו לי בהקדם האפשרי..
תודה, אירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן28/02/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאירית
מיכל13/03/2011אירית שלום,
לפי מה שאת מתארת,, זה נשמע כמו פצע בנרתיק ולא כמו מחזור, תומרי לרופא שיבדוק אם זה פצע,
מזל טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)