מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנינופר01/03/2011
היי
אני אחרי לידה ראשונה קצת טראומטית
היה מלקחיים לאחר אפידורל ואני מאשימה עצמי על שלקחתי אפידורל שזו אולי הסיבה שהתינוק התהפך והיו מלקחיים...(יש מחקרים שיש קשר)
בתחילת הלידה היה דימום מה שלא איפשר הכנסה לחדר לידה טבעית - מה שיצר לדעתי לחץ פסיכולוגי, חוסר שחרור רגשי , ומכאן צירים משעה 8 בערב עד 3 בלילה שאז ביקשתי אפידורל
כי כבר נלחצתי
האם היה עלי להמתין ולסבול ? אני מרגישה שכן ואוכלת עצמי
אני כועסת שלא איבחנו ממה הדם
מה דעתכן ?
זה הפורום ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני - תגובה
הילה שקד03/03/2011הי רינת ,
דבר ראשון וחשוב - אני מחבקת אותך ..קבלי את עצמך באהבה ..לפי המספר משפטים שכתבת כאן רואים שרצית להיות נוכחת בלידה ולקחת חלק פעיל ..וזה ממש לא מובן מאליו .!!! אך לא תמיד הדברים בשליטתנו והדימום שהיה בתחילת הלידה הלחיץ ..
האשמה לא מובילה לכלום ..נכון שיש קשר בין אפידורל ללידות מכשירים אך מה זה יעזור עכשיו שאת מאשימה את עצמך .???.
את לקחת את האפידורל בזמן נתון כי זה מה שחשבת באותו הרגע ולצערי צוותי הרפואה לא מכוונים את הנשים איך לנהוג עם האפידורל כדי לקדם את הלידה .
לא כ"כ הבנתי מה הכוונה שהתינוק התהפך?
בכל מקרה רינת יקרה , אני ממליצה לך לעשות עיבוד חווית לידה ...על מנת שלא תרגישי אשמה וכעס על מה שהיה .
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)