אני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני
    נופר
    01/03/2011

היי
    אני אחרי לידה ראשונה קצת טראומטית
    היה מלקחיים לאחר אפידורל ואני מאשימה עצמי על שלקחתי אפידורל שזו אולי הסיבה שהתינוק התהפך והיו מלקחיים...(יש מחקרים שיש קשר)
    בתחילת הלידה היה דימום מה שלא איפשר הכנסה לחדר לידה טבעית - מה שיצר לדעתי לחץ פסיכולוגי, חוסר שחרור רגשי , ומכאן צירים משעה 8 בערב עד 3 בלילה שאז ביקשתי אפידורל
    כי כבר נלחצתי
    האם היה עלי להמתין ולסבול ? אני מרגישה שכן ואוכלת עצמי
    אני כועסת שלא איבחנו ממה הדם
    מה דעתכן ?
    זה הפורום ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני

הוספת תגובה

• אני - תגובה

הילה שקד
    03/03/2011

הי רינת ,

דבר ראשון וחשוב - אני מחבקת אותך ..קבלי את עצמך באהבה ..לפי המספר משפטים שכתבת כאן רואים שרצית להיות נוכחת בלידה ולקחת חלק פעיל ..וזה ממש לא מובן מאליו .!!! אך לא תמיד הדברים בשליטתנו והדימום שהיה בתחילת הלידה הלחיץ ..

האשמה לא מובילה לכלום ..נכון שיש קשר בין אפידורל ללידות מכשירים אך מה זה יעזור עכשיו שאת מאשימה את עצמך .???.
    את לקחת את האפידורל בזמן נתון כי זה מה שחשבת באותו הרגע ולצערי צוותי הרפואה לא מכוונים את הנשים איך לנהוג עם האפידורל כדי לקדם את הלידה .
    לא כ"כ הבנתי מה הכוונה שהתינוק התהפך?

בכל מקרה רינת יקרה , אני ממליצה לך לעשות עיבוד חווית לידה ...על מנת שלא תרגישי אשמה וכעס על מה שהיה .

שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו