מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווסת אחרי הפסקת הנקהנאוה08/03/2011
ילדתי בניתוח קיסרי לפני שנה וחצי, לפני שלושה חודשים הפסקתי להניק
מאז השתבש לי המחזור ומגיע פעם בחודשים בערך
האם זה סביר?
כמו כן נשארה לי בטן ואני נראית כמו אישה בחודש שישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת אחרי הפסקת הנקה - תגובה
עינת אהרן09/03/2011נאוה שלום,
נשמע לי סביר מה שאת מתארת בנוגע לווסת שלך. בהתחלה יכולים להיות שיבושים ומצב של אי סדירות. בכל מקרה אם ימשיך כך ממליצה לגשת לרופא הנשים שלך.
ובעניין הבטן, הגוף משתנה אחרי הריון ולידה, אין הרבה מה לעשות....
את יכולה לנסות לשלב התעמלות ובתזונה נבונה ואני מניחה שלאט לאט הגוף יחזור לעצמו. אל תשכחי שרק הפסקת להניק לא מזמן, גם זה אלמנט שיכולה להשפיע.
כל טוב וכל הכבוד על ההנקה הארוכה!
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הנקה
נאוה09/03/2011תודה על ההודעה, ועל הפרגון, מחמם את הלב, זה היה קשה, אך ממליצה בחום לכל הנשים, למרות כל השיבושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תמר09/03/2011זה דבר טבעי לחלוטין.
בנוסף, אם את כבר לא מניקה את יכולה להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון שיסדירו לך את המחזור יש סוג שנקרא פלורט שאני לוקחת והיתרון שלו שהוא לא משפיע על משקל הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)