כאבים בזמן סקס לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן סקס לאחר לידה
    nurit
    13/03/2011

שלום רב
    ילדתי את בתי הבכורה בלידה טבעית לפני 7.5 חודשים, היו לי מספר תפרים פנימיים בלבד ולא חשתי כאבים מיוחדים בהחלמה. בתום משכב הלידה (6 שבועות) ביקרתי אצל גניקולוג שבדק אותי ואמר שהכל תקין, והתחלתי גלולות סרזט (אני מניקה/שואבת חלב עד עכשיו).
    בחודשים הראשונים לאחר תום משכב הלידה חשתי כאבים בזמן קיום יחסים, בהתחלה חשבתי שזה הגיוני לאחר הטראומה שהמקום עבר, אך לאחר 4 חודשים כאלה הלכתי שוב לגניקולוג לקבל מרשם לגלולות, והוא בדק אותי שוב ואמר שהכל תקין ואולי זה בגלל הגלולות שגורמות ליובש בנרתיק.
    החלטתי להפסיק לקחת את הגלולות, לפני כחודש וחצי, אולם עדיין חשה כאבים. לפעמים מצליחים להתגבר עליהם בעזרת סיכוכים שונים, ולפעמים נדמה לי כאילו זה משתפר - אבל זה לא...
    מה זה יכול להיות ? מה כדאי לעשות ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן סקס לאחר לידה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן סקס לאחר לידה - תגובה

עינת אהרן
    17/03/2011

נורית שלום,
    כאבים בזמן קיום יחסי מין לאחר לידה הם שכיחים ויכולות להיות לכך סיבות פיזיולוגיות ופסיכולוגיות כאחד.
    האם חשבת לגשת לרופא נשים נוסף להתייעץ איתו. לפעמים דעה נוספת פוקחת עיניים ומצליחה לייצר פתרונות נוספים.
    בכל מקרה אני מעבירה את שאלתך גם לפורום גניקולוגיה, אולי לרופאים שם תהיה עצה טובה עבורך.

כל טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    17/03/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו