נשירה מטורפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה מטורפת
    יסמין
    16/03/2011

שלום
    אני בת 25 כ4 חודשים לאחר לידה ראשונה וכחודש לאחר הלידה התחילה לה לי נשירה מוגברת בשיער שנימשכת עד עכשיו, שמעתי שזה הגיוני לאחר לידה עקב הלחץ והטראומה שהגוף עובר אך אצלי זה נמצא במצב שזה
    כבר לא נורמלילדעתי, עד כדי כך שכבר מופיעות לי קרחות קטנות מעל המצח (זה ניהיה מפחיד)האם זה אמור להיות עד כדי כך? אני בקושי חופפת כדי לא לעודד עוד יותר כי במקלחת זה מתגבר ורוב הזמן אני שומרת על שיער אסוף.
    המשכתי לקחת ברזל גם לאחר הלידה וכרגע המליצו לי על טבליות שמכילות אבץ שנקראות רוטס HR האם להסתפק בזה או שיש עוד משהו שניתן לעשות?
    תודה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה מטורפת

הוספת תגובה

• נשירה מטורפת - תגובה

עינת אהרן
    17/03/2011

יסמין,
    ענין הנשירה מטריד כמעט את כל האמהות שאני מכירה. נכון זה מאוד שכיח ויש לזה קשר למצב ההורמונלי של הגוף לאחר הלידה. בד"כ התופעה חולפת ואפשר לנשום מחדש.
    אם את מרגישה שאצלך התופעה קשה במיוחד עד למצב של קרחות הייתי ממליצה לגשת לרופא עור ולהתייעץ איתו.
    בנוסף הייתי ממליצה לך להכנס לחנות טבע שאת סומכת עליה במיליון אחוז ומתייעצת איתם על תוספים שיכולים לחזק את הגוף בכלל ויחד עם זאת את השערות.

כל טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו