מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון אחרי לידהדיכאון אחרי ל23/03/2011
שלום לכם
אני ילדתי בן מקסים לפני 3 שבועות הייתה לי לידה ראשונה וקשה .. בבית חולים היו לי דפיקות לב מהירות .. קשיי נשימה וזה רק כשאתרחק מהחדר.
עכשיו אני בבית אצל אמא וכל הזמן מרגישה קשיי נשימה .. סחרחורות עייפות וחולשה ואין לי מצב רוח ורוצה רק לישון ואין לי מצב רוח לטפל בתינוק.
הקשיי נשימה זה רק כשאני מפחדת ממשהו או כשאני מתרחקת מהבית. אני רוצה לצאת מהבית אבל זה קשה לי כי אני מפחדת להתרחק ואז מרגישה קשיי נשימה.
אני מאוד מאוד מעוניינת בעזרההה אני מרגישה שאני נחנקת וצריכה טיפול לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון אחרי לידה - תגובה
עינת אהרן24/03/2011יולדת יקרה,
את אמיצה כל-כך על השיתוף וזו תחילת הדרך להתחיל להרגיש יותר טוב.
אני מזמינה אותך ליצור איתי קשר ולספר לי יותר פרטים על מצבך ואיפה את גרה על מנת שאוכל לתת לך שמות של אנשי מקצוע בסביבה שלך שיוכלו לאזור לך(מבטיחה לך שהכל נשמר בדיסקטיות!).
אל תחכי, טפלי בעצמך כמה שיותר מהר על מנת שתוכלי להיות מאושרת עבורך ועבור תינוקך - מגיע לכם!!!!!
עינת אהרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)