שיכחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיכחון
    אסף
    30/03/2011

שלום רב
    אחותי ילדה לפני כחודש ילדה שנייה ויש לה בן בכור בן שנה וחצי
    היא מתגררת אצלנו חודש ובשבבועיים האחרונים יש לנו בבית ריבים רציניים לא איתה ביננו המשפחה
    אבל בגלל שהיא הכי קרובה להורים אז היא תמיד מתווכת בכל הריבים הללו
    היום היה לנו במשפחה כסאח רציני ופעם ראשונה שראיתי אותה ככה היא ממש התעצבנה התחילה לבכות וניכנסה לסטרס רציני וכמה דקות שדיברתי איתה היא לא הגיבה ורק בכתה
    ואחרי הריב ששאלתי אותה נרגעת היא אומרת לי מה יש לי להירגע מה קרה למה אני רטובה
    ואמרתי לה ששפכתי עליה מים כי היא בכתה והיא לא זוכרת כלום מהריב
    וחשבתי שהיא צוחקת עלי, אז אמרתי לבעלה מה קרה ושידבר איתה והוא אמר לי שהוא דיבר איתה והיא כאילו לא מודעת לזמנים והיא מספרת לו על אח שלי שאתמול הוא סיים קורס בצבא והוא ברגילה עכשיו , כאילו בלי שום קשר לריב שהיה
    האם זה נורמלי שהיא שכחה את מה שהיה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיכחון

הוספת תגובה

• שיכחון - תגובה

הילה שקד
    03/04/2011

הי אסף ,

אני חושבת שכדאי להתייעץ עם רופא המשפחה .

בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

הילה שקד
    03/04/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_משפחה' id=link]רפואת משפחה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו