מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבחינת כלכלית - איך נערכים לעתיד?אופק13/04/2011
אני חושבת כבר על ילד שלישי ובמקביל אני חושבת על העובדה שלא פתחתי שום חיסכון ושום דבר כזה למען העתיד של הילדים שלי.
על מה אתם ממליצים?
מבירור שעשיתי בבנק שלי (מזרחי) יש משהו שנקרא חיסכון עתיד לילד.. זה דיי הרבה שנים.. בסביבות ה18.. וזה כאילו משהו שאכניס כל כמה זמן כסף והוא יגדל ו.. נו, אתם בטח יודעים מה זה אומר חיסכון.
אז רציתי לשאול מי מפה עשה חיסכון לילדיו והאם זה כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אורית
אני24/04/2011אני אומנם לא קרובה ללהיות אם...
אך בתור אחת עם עוד שני אחים, שלמזלנו סבא וסבתא יותר עמידים
יש לנו חסכונות ,וכך למרות שחונכנו להיות מאוד עצמאים וכולנו עובדים במקביל
ללימודים הגבוהים,אך יש לנו את הביטחון שאם צריך יותר כסף או לדברים היותר גדולים יש לנו כסף..
לעומת זו חברתי הטובה, רק בגיל 17 בהשרעתי אמרה לאביה על העניין,כעת היא בחו"ל מהכסף המועט שאביה חסך לה בשנים האחרונות,אך היא תצתרך לעבוד קשה כשתחזור בשביל הלימודים ולעתיד אין לה כסף בצד..
אז כן! לפתוח תוכנית חיסכון לילדים,לדאוג לעתיד שלהם
ולעניות דעתי, לנסות גם שיהיה כסף בצד לצרות שלא יבואו
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)