דיכאון אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון אחרי לידה
    ננסי
    29/04/2011

שלום
    אני בת 24 בריאה בדרך כלל, ילדתי לפני חודשיים ומאז הלידה אני מרגישה קשיי נשימה, דפיקות לב מהירות, הזעה, פחד להתרחק מהבית, עייפות,סחרחורות וחולשה.
    אני במצב מאוד קשה לא יכולה לתפקד בחיים, הלכתי לרופא משפחה והציע לי על תרופות לדיכאון אבל אני מפחדת לקחת תרופות מהתופעות הלוואי.
    אנא עזרו לי למי לפנות ואיך לטפל בזה בהקדם האפשרי
    תודההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון אחרי לידה

הוספת תגובה

• דיכאון אחרי לידה - תגובה

עינת אהרן
    09/05/2011

ננסי שלום,
    ראשית אני מתנצלת שרק כעת אני עונה על פנייתך.
    את מתארת תופעות שיכולות להצביע על מספר דברים החל מבאמת דכאון ברמה כזו או אחרת אחרי לידה וחלה בחוסר איזון הורמונלי שהגוף חווה לאחר הלידה ולא מצליח עדיין להתאזן ואולי בכלל מדובר בשילוב.
    יש מספר לא מבוטל של אנשי מקצוע שתחום ההתמחות שלהם הוא טיפול בנשים לאחר לידה, אני אשמח לעזור למצוא משהו כזה באזור מגורייך אם תבחרי לשתף אותי באמצעות הפורום או טלפונית/מייל פרטי. כל הפרטים שלי מופיעים באתר זה ואת מוזמנת.
    במקביל את בהחלט יכולה לבקש/לדרוש מרופא המשפחה שלך בדיקות דם מקיפות, אפילו מעבר לסטנדרט כמו תיפקודי בלוטת התריס (T3 , T4) ועוד על מנת לאבחן את האיזון שקיים בגופך.
    בבית החולים איכילוב תוכלי למצור מרפאה שמטפלת בבריאות הנפש של האשה ובה ניתן מענה פיזי ורגשי מהסוג שאת מתארת.
    אני חושבת שרק אחרי שתהיי בטוחה באיש המקצוע שמולך ושתדעי שפיזית הכל תקין תוכלי לבחור אם אכן את צריכה כדורים נוגדי דכאון או בוג אחר של טיפול ולהיות שלמה איתו.
    אני פה במידה ותצטרכי.
    ימים טובים
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו