שאלה לעניין כמות אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לעניין כמות אוכל
    רעות
    29/12/2007

הבן שלי בן שבועיים ימים. הוא לא יונק, אלא סימילאק בלבד. מה הכמות שהוא צריך לאכול ביום ? לפי מה מגדילים את הכמות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לעניין כמות אוכל

הוספת תגובה

• לפי רופא הילדים שלי

לימי
    09/01/2008

150 CC על כל קילו ליום כלומר 450 לילדך למשך יממה.
    אבל אני מצטרפת לדעת המומחית כי לכל ילד יש רף אכילה וגדילה משלו, ולא צריך להיכנס לפאניקה בגלל שהוא לא אכל מספיק לפי מה שכתוב בספרים.
    כאם של 4 חודשים אני יודעת כמה מתסכלת הישיבה עם התינוק בבית והעובדה שכל היום מןקדש לעובדות הקטנות האלו של כמה הוא אכל חרבן ישן וכו'.
    תהיי חזקה וחיובית וזה יעבור.
    בהצלחה והרבה אהבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האכלה

חלי מוחני
    30/12/2007

קשה לענות לך על השאלה מיכיוון שלא כתבת כמה הוא אוכל בכל ארוחה, מה המשקל שהוא נולד, האם הוא עלה במשקל וכמה.
    בכל מקרה את יכולה לשאול גם את אחת טיפת חלב כשאת הולכת לביקורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

רעות
    31/12/2007

הוא נולד 2920, ירד קצת ועכשיו 3 קילו בערך.
    הבנתי שכמות האוכל תלויה במשקל
    כיצד מחשבים ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרעות

חלי מוחני
    03/01/2008

רעות יקרה,
    אני לא מאמינה בחישובים מתמטיים - במה שקשור לגוף.
    מה שחשוב זה שהתינוק שלך אוכל ולאחר מכן רגוע במהלך היום בין הארוחות.
    המדד שלך צריך להיות איך התינוק שלך מרגיש במהלך היום, אם אחרי האוכל הוא פולט הרבה - אולי הוא אוכל הרבה מידי (כאשר מגדילים לו את מינון האוכל וכמובן שהוא לא סובל מריפלוקס). אם הוא בוכה כשהבקבוק נגמר והוא בעצם "מבקש עוד" נסי להוסיף לו 10 מ"ל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו