מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערמודאגת03/05/2011
היי,
לפני ההיריון הייתה לי נשירה שאני מגרידה ברמה בינונית-נמוכה.
במהלך ההיריון היא פסקה לגמרי (ברורה לי הסיבה)
אך עברו כ4 חודשים מהלידה ופתאום החלה נשירה מאסיבית בדרגה גבוהה מאוד!!
האם זה נורמאלי?
ייפסק מתישהו?
והאם לפנות לרופא? (איזה רופא?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומפלקס ייעודי על בסיס MSM
סיון04/05/2011קומפלקס ייעודי על בסיס MSM עם ויטמינים ומינרלים זה כמוסות שהתחלתי לקחת בעקבות פוסט שקראתי בבלוג של מישהי שניסתה כמוסות והמליצה עליהן. אני ממש מצליחה להרגיש בהבדל. זה אמור לחזק את השיער ולהצמיח שערות חדשות ואפשר להבין שאחרי הריון ובמהלכו שיער נושר, זה קשור להורמונים ולבלאגנים שהגוף עובר.
בכל מקרה אני חושבת שכדאי לך לשאול את הרופא על התוסף הזה במיוחד אם את מניקה כי אין לי מושג אם מותר לקחת אותו בהנקה או לא.כדאי לך לבדוק את העיניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)