תינוק בן שבוע נרדם במהלך האכלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שבוע נרדם במהלך האכלה
    מאיה
    26/05/2011

בני בן השבוע נרדם באמצע האכלה ואוכל כל הזמן רק 30-40 סי סי מכמות האוכל. ישנו קושי לעשות גראפס והכי גרוע, שצריך להעיר אותו כדי להמשיך לאכול................עזרה במתן עצות, למה זה קורה? מה עושים? אני עייפה כבר, האכלה נמשכת יותר מחצי שעה עד שעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן שבוע נרדם במהלך האכלה - תגובה

עינת אהרן
    29/05/2011

מאיה מזל-טוב,
    התינוק שלך נורמלי לחלוטין!!! הרבה מאוד הורים חווים חוויה דומה. מדובר בתינוק כולו בן שבוע ימים, ההאכלה מאוד מעייפת אותו. פעולה של הנקה/האכלה היא כמו פעילות ספורטיבית אצל אדם מבוגר והיא מפעילה את כל המערכות ממש סיבולת לב-ראיה. ככל שהוא יגדל ויתחזק היכולת שלו לשמור על עירונות בזמן האוכל תעלה ואולי זמני האכלות יתארכו.
    יש כל מיני שיטות להעיר תינוק על מנת להאכיל אותו, אני ממליצה לך לפנות לאשת מקצוע שתלמד אותך וכן תעשה איתך תיאום ציפיות לגבי היכולות והצרכים של תינוק בגיל של בנך.
    בינתיים תהני ממנו.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה שנתת גם אצלי זה ככה או

פופית
    12/06/2011

שהאכלה נמשכת מעל שעה וחצי ואז קשה לה להרדם והיא נרדמת בערך חצי שעה לפני זמן האכלה הבא, האם צריך להעיר אותה או כמה שעות מנוספות לספור עד האכלה הבאה? (אני אמורה להאכיל אותה כל 3 שעות מנסה הנקה לפעמים מצליחה ורוב הזמן מטרנה או שואבת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה שנתת גם אצלי זה ככה או - תגובה

עינת אהרן
    12/06/2011

התשובה לא כ"כ פשוטה. אין לי נתונים של גיל משקל וכו'. ממליצה בחום לפנות ליועצת או מדריכת הנקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו