נפיחות לאחר קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות לאחר קיסרי
    מירב
    29/05/2011

שלום לכולן,
    אחותי ילדה ביום רביעי האחרון, מיום שבת בבוקר, אתמול, התנפחו לה הרקות, כמו בצקת ברקה. הרופאים לא יודעים מה זה, וכשלחצנו עליהם לבדיקות נוספות, הם החליטו שזו אלרגיה למשהו... ושלא נלחץ. נתנו לא תרופה המרגיעה אלרגיות, אך המצב רק יותר החמיר והבצקת..או הנפיחות החלה להיות מלווה בכאב. אני מעוניינת לדעת מה ניתן לעשות? מה לדרוש איזו בדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות לאחר קיסרי

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר קיסרי - תגובה

עינת אהרן
    29/05/2011

מירב,
    אני לא מכירה את התופעה אך לא הייתי מוותרת לרופאים בשום אופן ודואגת שהיא תהיה בהשגחה.
    בכל מקרה מעבירה את שאלתך לפורום גניקולוגיה, אולי שם יוכלו לעזור.
    תרגישו טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מירב
    29/05/2011

תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    29/05/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו