חוסר תיאבון ונשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיאבון ונשירת שיער
    מיכאלה
    01/06/2011

היי,
    אני ילדתי לפני 6 חודשים. בזמן שלפני הלידה מהלידה ועד עכשיו אני חווה חוסר תיאבון שהביא אותי לירידה במשקל של 3 קילו בערך. בחודש האחרון בנוסף לזה התחילה לי נשירת שיער מסיבית עד כדי כך שכשאני רק נוגעת בשיער הוא נושר- בקבוצות גדולות מאוד. אני לא יודעת מה לעשות.
    האם אני צריכה לפחד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תיאבון ונשירת שיער

הוספת תגובה

• אחרי לידה

הילה
    04/06/2011

היי , גם אני ילדתי לפני חצי שנה .. ויש לי חוסר תאבון שעדיין לא שב אליי ורזיתי הרבה ..
    בנוסף אני סובלת גם מחרדות , כל דבר שמתחיל לכאוב קמצ אני כבר חושבת שהולך להיות לי משהו סופי .. עשיתי בדיקות דם והכל תקין ב"ה .
    האם יחזור התאבון וזוהי רק תקופה לחוצה ? האם הזמן עושה את שלו ?
    אודה לתשובתכם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה - תגובה

עינת אהרן
    06/06/2011

הילה, אני שמחה שבדיקות הדם תקינות. יכול להיות שהזמן יעשה את שלו ואת תרגישי הרבה יותר טוב מכל הבחינות אך למה לדחות ולחכות אם יש לך קשיים הן פיזים והן רגשיים כעת אני ממליצה לא לחכות ולטפל. יש אין ספור דרכים שיכולות להקל עליך רק תגידי!
    תרגישי טוב
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תיאבון ונשירת שיער - תגובה

עינת אהרן
    06/06/2011

תופעה של נשירת שער אחרי לידה היא מוכרת וידועה, חוסר תאבון פחות וצריך לבדוק מאיפה הכל מגיע. ראשית אני ממליצה לעשות בדיקות דם מקיפות ולוודא שהכל תקין והיה וכן את יכולה להתייעץ עם מטפל מהרפואה המשלימה לסוגיה על דרכים לעזור לך.
    ממליצה לשבת גם אם עצמך ולראות אם את חווה מתח רב, עייפות, קושי ואז גם לטפל באלו.

תרגישי טוב ושימרי עליך.
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו