עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    תהל
    02/06/2011

שלום רב

ביתי בת שלושה חודשים וחצי ויש לי כמה שאלות.

1- רק היום החלפתי את פטמת הבקבוק מ 1 ל 2, האם אלי להחליף כבר ל 3 מדובר בבבוקי MOM.

2-היא משתמשת במוצצי אבנט 0-3 ו 0-6 האם אלי לזרוק את 0-3?

3-לגבי עיסוי שהוא חשוב לי בשילוב היומיומי לא ברור לי מתי לעשות זאת
    הרבה ממליצים אחרי האמבטיה אבל אז אני מורחת אותה בשמן, או שניתן לעשות ללא שמן?

ממתינה למענה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

עינת אהרן
    06/06/2011

תהל שלום,
    אני אנסה לענות על הכל:
    1. נכון שעל הפטמות יש המלצות מתי להחליף אך כמו כל דבר אני ממליצה לך לבחון מה מתאים לבת שלך, איזה מספר מתאים לה והיא אוכלת בצורה מבוקרת, לא משתנקת, לא בורח לה מהצדדים וגם לא מתאמצת יתר על המידה. אחרי שתבדקי את אלו תדעי הכי טוב עם מה להשתמש.
    2. אותו כנ"ל לגבי המוצצים...
    3. אחרון חביב העיסוי, נפלא נפלא נפלא שאת מעסה אותה זה כלי מצויין לתקשורת בינכן, להתפתחות, לרוגע להכל! תמשיכי. ההמלצה היחידה שיש לי לתת לך לעסות אותה ברגעים שטוב זאת אומרת כשהיא לא עייפה מידי, רעבה מידי, מלאה אחרי האכלה. רגעים שהיא שמחה, נינוחה ויש פניות וכייף לעסות. ולא ממש לא חייבים שמן אפשר גם בלי כלום העיקר שתיגעו, תנעימו את זמנכן ותתפנקו לכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו