לא מתאוששת לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתאוששת לאחר לידה
    חגית
    12/06/2011

ילדתי לפני כחודש וחצי, ואני לא מצליחה לחזור לעצמי אני חלשה בקושי מתפקדת
    וסובלת מכאבי ראש וכבדות. ויש לי פחדים שאולי אני אתמוטט פתאום,
    מה אני יבולה לעשות כדי להתאושש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתאוששת לאחר לידה

הוספת תגובה

• לא מתאוששת לאחר לידה - תגובה

עינת אהרן
    12/06/2011

ראשית אני מזכירה לך שאת רק חודש וחצי אחרי לידהוזה סביר שהגוף עוד חלש ומתאושש. תוסיפי לזה את העייפות של היומיום, חוסר שינה, וקשיים אחרים...
    בכל מקרה אני מציעה לפנות לרופא המשפחה/נשים שלך ולבקש בדיקות דם מקיפות על מנת לבחון את תמונת הדם שלך.
    במקביל תשקלי קבלת עזר בבית ממלוה לאחר לידה, קרוב משפחה או כל אדם אחר שנוח לך לבקש ממנו ויאפשר לך לנוח בזמן שהוא שומר על הקטנה.
    תרגישי טוב וטפלי בך!
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק תרגישי טוב ותדאגי לעצמך

ילדה ראשונה
    12/06/2011

רק תרגישי טוב, ותזכרי שגם את חשובה- לא רק התינוק... תטפלי גם בעצמך, לפעמים אנחנו מטלפות רק בתינוק ושוכחות את עצמנו ובגלל זה קשה להתאושש. תדאגי לעצמך, תנוחי כשיש לך זמן, ובאמת- אם יש לך שעה פנויה תשימי את הראש ותעצמי עיניים, אל תסדרי את הבית ואל תדפקי חשבון לאף אחד. חוץ מזה, פרגני לעצמך... חודש וחצי לא לתפקד זה כל כך כל כך נורמלי. לי זה לקח הרבה יותר זמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו