מה עושים????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים????
    אביב
    28/06/2011

בוקר טוב....
    אני אמא לילד בן חצי שנה וכמובן אנחנו יושבים בבית ביחד,זה ילדי הראשון....
    קשה לי לשבת בבית אני משתגעת משעמוםםםםםם זה מביא אותי למקומות לא טובים של בכי וחרדות גם כעס לפעמים,מה עושים?
    זה שינה לי את החיים לגמרי.
    אין לי אוטו וגם לא כסף לבזבז בקניונים שכולן הולכות.....וחם מאד מאד בחוץ.
    אני יודעת שהכל עניין של זמן אבל הזמן הזה מכביד מאד,אני קמה כל יום בבכי,בחוסר חשק
    וזה לא מגיע לו לילד שלי!!!
    כמובן שכל זה משפיע על כל חיי הזוגיות...על הבית....אבל אין בי כבר כח!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש עוד נשים שמרגישות כמוני?שהן איבדו את עצמן בכל הדבר ה"מקסים" הזה שנקרא ילדים????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים????

הוספת תגובה

• מה עושים???? - תגובה

עינת אהרן
    06/07/2011

אביב,
    לצערי כל כך הרבה אמהות מרגישות כמוך, רובן שותקות ולא מספרות.
    למה שלא תנסי לארגן קבוצת אמהות בקירבה למקום מגורייך שנפגשת כל פעם בבית אחר עם הילדים . זה ללא עלויות.
    אגב טיפול רגשי אפשר לקבל גם דרך קופות החולים ואת זכאית אם את מרגישה כך, העלויות יורדות משמעותית.
    אל תשקעי בקושי לבד, שתפי ותראי כמה עזרה ושיתוף יש סביבך.
    ימים טובים
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול רגשי?

ענת
    20/07/2011

האם את מתכוונת לטיפול על ידי פסיכולוג בעלות נמוכה דרך הקופת חולים??
    אני אחרי הלידה גם הייתי בחרדות, עם תחושות של אשמה וחוסר אונים, בכיתי המון והרופא רק הציע לי כדורים נגד דיכאון, לא ידעתי שיש אפשרות לקבל טיפול אצל פסיכולוג בעלות נמוכה.
    לא רציתי לקחת את הכדורים כי זה היה כרוך בלהפגש עם פסיכיאטר וזה ישר העלה לי קונוטציות של בית משוגעים (ולא רציתי להיות חלק מזה)
    דרך אגב היום אני 7 חודשים לאחר הלידה, מרגישה יותר טוב אך עדיין יש ימים שנופלת לדיכאון, יש לי עדיין רגשות אשמה על כל התחושות שהרגשתי כלפי התינוק לאחר הלידה, יש לי פחד שזה השפיע עליו והוא זוכר לי את זה, בדיעבד הייתי לוקחת כדורים נגד דיכאון בשביל איכות חיים יותר טובה ובשביל לשמור על הזוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו