כאבים בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בידיים
    דור
    28/04/2012

אני בן 17, סובל מזה שנה וחצי מכאבים שהתחילו אחרי מאמץ ממושך בכתיבה בכף יד ימין, לאחר מכן שתי כפות הידיים, האמות, ובחצי השנה האחרונה גם בצוואר ובכתפיים,ובזרועות. הכאבים מונעים ממני כתיבה והקלדה - אין חולשה, רק כאב. כח גס תקין.

ביצעתי EMG+NVC פעמיים, אולטארסאונד במאמץ ובמנוחה (סה"כ 3 פעמים), רנטגן, בדיקות דם (פרופיל ראומטולוגי שלם), נבדקתי ע"י נוירולוגים, ראומטולוגים, אורתופדים, בהמלצת ראומטולוג אושפזתי למספר ימים בבי"ח לבדיקות מרוכזות (חלק מהנ"ל) ללא כל ממצא חדש.

טופלתי בנקסין ותרופות אנטי-דלקתיות, דיקור סיני, רפלקסולוגיה, ניסיון מנוחה ארוכה (חודש ללא מחשב או כתיבה), משככי כאבים ללא מרשם - כל זאת ללא הצלחה כלל.

הועלתה תאוריה שאולי מדובר בכאב מהצוואר שמוקרן מטה לידיים, ועשיתי MRI ע"ש צווארי השבוע - מחכה לתוצאות.

במקביל, התחלתי טיפול באתופן (200 מ"ג) - שעוזר ומפחית מאוד את הכאבים

האם יש למישהו רעיון במה מדובר? בידי כל החומר הרפואי, אוכל למסור כל שיידרש כדי לפתור את הבעיה - שכן אני לפני תקופת בגרויות ועד תחילת הטיפול באתופן לא הייתי מסוגל לכתוב כלל מפאת הכאבים - ואני דואג שמא ייפגעו הציונים ועתידי.

תודה רבה
    דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בידיים

הוספת תגובה

• כאבים בידיים - תגובה

פרופ` יוסף עוזיאל
    28/04/2012

דור שלום
    המתן לתשובה ואם תקינה פנה שוב לראומטולוג
    פרופ' עוזיאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו