אם דואגת - כאבים בברכיים ובכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם דואגת - כאבים בברכיים ובכתפיים
    שירה
    24/03/2008

לפני מספר לילות התעורר בני ( כבן 7 וחצי) בבכי תמרורים ממש והתלונן על כאבים חזקים בברך ימין (מקדימה). לאחר טיפול באדויל וכרית חמה הכאב החזק נפסק, אולם מאז התלונן על כאבים בשתי הברכיים וכיום התווספו אליהן גם הכתפים.

האם מדובר בתופעה שצריכה להדאיג אותי? או שמא מדובר בתופעה על רקע חילופי מזג האויר.

בהתחלה סברתי שמדובר בכאבי גדילה, אך נראה לי שבגלל הכפתייים לא מדובר בכאב גדילה. האן אני צודקת?

איזה בדיקות עלי לבקש מרופא המשפחה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופ בריק

פרופ' ריבה בריק
    27/03/2008

אם מדובר בכאבים לקראת השינה, נודדדים , בעיקר ברגליים הנעלמים בבוקר, רב הסכויים כי אכן מדובר בכאבי גדילה. יתכן גם כי מדובר במחלה וירלית חולפת. במידה והכאבים מתגברים ו/או מופיעה נפיחות יש לגשת לרופא ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי פרקים

ענת
    24/04/2008

שלום,
    אינני רופאה, לכן אנא קחי את תגובתי בערבון מוגבל. סליחה מראש על ההתפרצות לדיון. אני מגיבה כי הנושא קרוב ללבי, משום שסבלתי כילדה קטנה מכאבי פרקים שלא אובחנו במשך שנים רבות.
    אם בנך גמיש מאוד, ייתכן ומדובר בתסמונת גנטית של רקמת החיבור בשם תסמונת גמישות היתר הגורמת לכאבי פרקים וסימפטומים אחרים כגון 'קליקים', עייפות, פריקות ותתי-פריקות וכו'. קשה למצוא רופא שיאבחן אותה בארץ וידע כיצד לעזור, אך למקרה שזה נשמע לך אפשרי, תוכלי לקרוא וללמוד על התסמונת ועל הטיפול בה כאן:
    www.hypermobility.org

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו