מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם דואגת - כאבים בברכיים ובכתפייםשירה24/03/2008
לפני מספר לילות התעורר בני ( כבן 7 וחצי) בבכי תמרורים ממש והתלונן על כאבים חזקים בברך ימין (מקדימה). לאחר טיפול באדויל וכרית חמה הכאב החזק נפסק, אולם מאז התלונן על כאבים בשתי הברכיים וכיום התווספו אליהן גם הכתפים.
האם מדובר בתופעה שצריכה להדאיג אותי? או שמא מדובר בתופעה על רקע חילופי מזג האויר.
בהתחלה סברתי שמדובר בכאבי גדילה, אך נראה לי שבגלל הכפתייים לא מדובר בכאב גדילה. האן אני צודקת?
איזה בדיקות עלי לבקש מרופא המשפחה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ בריק
פרופ' ריבה בריק27/03/2008אם מדובר בכאבים לקראת השינה, נודדדים , בעיקר ברגליים הנעלמים בבוקר, רב הסכויים כי אכן מדובר בכאבי גדילה. יתכן גם כי מדובר במחלה וירלית חולפת. במידה והכאבים מתגברים ו/או מופיעה נפיחות יש לגשת לרופא ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי פרקים
ענת24/04/2008שלום,
אינני רופאה, לכן אנא קחי את תגובתי בערבון מוגבל. סליחה מראש על ההתפרצות לדיון. אני מגיבה כי הנושא קרוב ללבי, משום שסבלתי כילדה קטנה מכאבי פרקים שלא אובחנו במשך שנים רבות.
אם בנך גמיש מאוד, ייתכן ומדובר בתסמונת גנטית של רקמת החיבור בשם תסמונת גמישות היתר הגורמת לכאבי פרקים וסימפטומים אחרים כגון 'קליקים', עייפות, פריקות ותתי-פריקות וכו'. קשה למצוא רופא שיאבחן אותה בארץ וידע כיצד לעזור, אך למקרה שזה נשמע לך אפשרי, תוכלי לקרוא וללמוד על התסמונת ועל הטיפול בה כאן:
www.hypermobility.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)