מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים >כאבי בטן, אקזמות וכאבי מרפקים.
- כאבי בטן, אקזמות וכאבי מרפקים.ענת30/06/2008
שלום, אני בת 18 וכבר שנתיים וחצי שאני סובלת מאקזמות. בין היתר אני סובלת גם מכאבי בטן בצד שמאל, סוג של התכווצויות ובבטן התחתונה מדי פעם דקירות ולפעמים באמצע הבטן. לכאבים אלו התווספו גם כאבים בברכיים, שחשבתי שזה בגלל שאני שמנה, אך נוספו גם כאבי במרפקים. הלכתי לרופא המשפחה והוא טען שיש לי רופלקס, ונתן כדורים.הכדורים לא עזרו והוא נתן לי הפנייה לאולטרה סאונד. האם קיים קשר בין הכאבי בטן, האקזמות והכאבים במרפקים? אשמח אם תענה על שאלתי! תוד רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ד``ר יונתן בוטבול02/07/2008קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה מקפת והערכת האקזמה והמפרקים.
יש לבדוק שהאקזמה אותה את מתארת היא אינה פסוריאזיס (סוג של מחלת עור), במידה וזה כן ייתכן ויש קשר בין כל התסמינים.
על מנת להתקדם בברור עלייך לפנות שוב לרופא המשפחה שלך ובמידה והתסמינים במיפרקים ממשיכים לפנות לראומטולוג (מבוגרים במקרה שלך)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)