אצבעות נפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבעות נפוחות
    יעל אתי
    30/12/2008

לפני כחודש הערך כאשר הנקתי את ביתי בת החמישה חודשים הבחנתי כי האמה שלה ביד ימין נפוחה (יש לציין שאני גרה היום בלונדון) הזמנתי רופא הביתה והוא היה בטוח שאחד הילדים הגדולים פגע בתינוקת נשלחתי לבית החולים שם עשו לה צילום ושללו שבר וגם זיהום, הם ראו רק הצטברות נוזלים. יש לציין שהילדה ברוך ה' לא בוכה כאשר לוחצים לה על כף היד ובסה"כ מצבה הכללי טוב למעט הצטננות קלה שהעלתה לה את החום בנתיים התנפחה גם הקמיצה ביד ימין וכן הקמיצה בכף רגל ימין הרופאים בלונדון לא יודעים ממה זה ואין להם כיוון, רופא בבית החולים אמר לי שלעיתים מתפתחים דברים שחולפים עם הזמן התינוקת נראת בסדר בדיקות הדם תקינות לדעתם ויש לחזור בעוד חודש לביקורת. אני כאמא מאד מודאגת היות והילדה לא יכולה לאחוז ביד צעצועים היות ואינה יכולה לקפל את האצבעות מה זה יכול להיות? הלכתי לרופא פרטי בלונדון שאמר לי בלי לדעת שבדיקות הדם ב"ה תקינות שאולי זאת מחלת אנמיה חרמשית, אבל בבית החולים שללו אבחנה זו התייעצתי עם רופא ילדים בישראל שאני מכירה ועל סמך התאור שלי הוא חושב שזה דלקת פרקים של ילדים ויש להתחיל טפול בנורופן התחלתי רק היום פעמיים ביום שלוש וחצי cc שאלתי האם זה מסוכן? האם זה חולף? האם יש לכם לתת כיוון נוסף? ואיזה בדיקות לבקש פה בלונדון לעשות כדי לא להזניח את העינין שנמשך למעלה מחודש אודה לכם מאד באם תענו לי תשובה מפורטת וברורה מה לעשות היות ואני מאד מאד מודאגת וכאן בלודון אני לא מכירה רופא טוב שאני יכולה לסמוך עליו תודה רבה רבה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות נפוחות

הוספת תגובה

• אצבעות נפוחות

פרופ` יוסף עוזיאל
    30/12/2008

ליעל שלום רב
    על פי התיאור יש בהחלט חשד לדלקת מפרקים- הסוג עדיין לא ברור- אם כרונית או תגובתית
    אני מצרף לך את אתר פרינטו ובו תוכלי למצוא תחת דגל בריטניה את המרכזים העוסקים בדלקות מפרקים ובעיות שלד בילדות כולל המרכז בלונדון בראשות פרופסור פט וו

בברכה
    פרופ עוזיאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבעות נפוחות

יעל אתי
    30/12/2008

ראשית תודה רבה רבה על שהקדשת לי מזמנך וענית לשאלתי הייתי רוצה לדעת למה התכוונת שאמרת דלקת תגובתית ממה זה יכול להיות? היות ואני מניקה וקיבלתי בתקופה האחרונה מספר סוגים של אנטיביוטיקה ולקחתי אופטלגין בעקבות דלקת חריפה בשד והנפיחות באצבעות הופיעה באותה תקופה. ומהי דלקת כרונית? כידוע לי אין לנו במשפחה דלקת פרקים האם זה מסוכן מה ההשלכות של המחלה הזו? תודה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות אצבעות

פרופ' עוזיאל
    30/12/2008

דלקת תגובתית תתכן בעקבות זיהום נגיפי או חיידקי והיא נמשכת מספר ימים עד שבועות וחולפת. דלקת כרונית מתמשכת אני מציע כי תפני באופן מסודר דרך רופא הילדים המטפל למרפאה לראומטולוגית ילדים בלונדון כדי לקבוע את האבחנה בברכה פרופ עוזיאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו